Cu cine s-a iubit Ion Șmecherul. Ciobanul s-a despărțit de tânără pentru că nu

A m.urit Ion Șmecherul, ciobanul devenit vedetă, care apărea des în vlogurile lui Iancu Sterp. Organismul i-ar fi cedat din cauza băuturii.

Ion Șmecherul a cunoscut succesul în urmă cu câteva luni, când a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiță Sterp. Vestea cumplită a fost dată chiar de Iancu Sterp, pe reţelele de socializare.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp pe Facebook.

Cine era iubita lui Ion Șmecherul
Nu se știu prea multe detalii despre cine a fost iubita lui Ion Șmecherul. Știm doar că o cheamă Simona, o tânără șatenă cu care ciobanul a apărut în mai multe clipuri video făcute de Iancu Sterp.

În ultima vreme s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, după ce Ion Șmecherul a dansat cu mai multe fete.

Avea bani Ion Șmecheru? Ce se va întâmpla cu casa acestuia
Deseori, în videoclipurile postate pe rețelele de socializare, Ion Șmecheru apărea lângă bolizi de lux sau îmbrăcat la costum. Totuși, situația financiară a acestuia era una precară. Tânărul a fost ajutat de frații Sterp care i-au construit o casă.

De asemenea, mașinile care apăreau în videoclipuri erau toate ale lui Culiță și Iancu Sterp. Totuși, în ciuda neajunsurilor, Ion încerca să-și câștige bănuții prin muncă. Cel mai probabil asta l-a făcut să devină apreciat în mediul on-line. Desigur, replicile sale comice nu pot fi date uitării.

Culiță și Iancu Sterp au făcut pe 1 decembrie 2021 un anunț neașteptat cu privire la d.ecesul lui Ion Șmecheru’. Unul dintre cei mai virali tineri din mediul on-line și-a pierdut viața din cauza consumului exagerat de alcool.

Geta Sterp a trăit un șoc când a aflat această veste. Tânăra a postat un videoclip pe o rețea de socializare dar și un mesaj emoționant în memoria lui Ion care le-a făcut viețile mai frumoase.

„Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi… și îmi spune” A m.urit… ION SMECHERUL” 😓 Am început instant să plâng si in minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui… glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. Iarna trecută, a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți… însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu. După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre.
Din păcate a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată. 😓

Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte!

Odihneste-te in pace, suflet bun! 🥺💔”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp.