Din ce fac bani grei Simona Halep și Toni Iuruc. Imaginile astea spun tot

Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, continuă să investească sume impresionante în afacerile imobiliare. Ultima construcție finanțată de fostul lider WTA se află în apropiere de centrul Bucureștiului, pe Calea Floreasca, iar șef de șantier este chiar Toni Iuruc. Fotoreporterii PlaySport.ro l-au surprins pe soțul jucătoarei de tenis în timp ce le făcea o vizită muncitorilor, pentru a vedea cum decurg lucrările și care este stadiul acestora.

Toni Iuruc, șef de șantier! Simona Halep și soțul ei continuă să se dezvolte în afacerile imobiliare
Simona Halep a strâns o avere impresionantă din cariera de succes pe care și-a construit-o în tenis, în timp ce soțul ei, Toni Iuruc, a fost în ultimii ani un nume important pe piața afacerilor imobiliare. Astfel, cei doi și-au unit puterile și au început să investească sume impresionante în diverse businessuri.

Toni Iuruc și Simona Halep s-au bagat adânc în afacerile imobiliare și dețin mai multe proprietăți importante în București, Constanța și Brașov.

Recent, soțul Simonei Halep și-a stabilit cartierul general la restaurantul preferat al fostului lider WTA. Mai exact la Uanderfull, pe Calea Floreasca. Vizavi de această locație, Simona Halep a demarat recent lucrările pentru un imobil de dimensiuni impresionante. De punctat este faptul că șeful de șantier este chiar soțul ei, Toni Iuruc. Omul de afaceri a fost surprins de mai multe ori în vizită la locul construcției și analizează cu multă atenție evoluția lucrărilor.

Fotoreporterii PlaySport.ro l-au surpriuns pe Toni Iuruc făcând mai multe ture în jurul construcției aflate lângă școala Floreasca. În prezența muncitorilor, Iuruc dă indicații și supraveghează lucrările zilnic.

Clărirea impresionantă situată în sectorul 2 al Capitalei mai are foarte puțin până la finalizare, așa că Toni vrea să fie sigur că totul decurge conform planului.

Toni Iuruc gestionează cu succes averea Simonei Halep
Beneficiarul construcției de pe Calea Floreasca este firma familiei Halep, care are adresa sediului social pe strada Chiliei din Constanța.
De altfel, nu este prima afacere imobiliară în care Simona Halep investește și de care Toni Iuruc se ocupă.

De-a lungul carierei sale, mai precis de când a început să câștige bani de urma turneelor de tenis, Simona Halep a investit o mare parte din bani în imobiliare. După ce și-a făcut o casă în cartierul în care a copilărit, dar le-a făcut și părinților și fratelui ei una pe aceeași stradă cu ea, sportiva a ridicat două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov, un bloc cu șase etaje cu apartamente de lux în Mamaia și un bloc cu două etaje în Constanța.

De când formează un cuplu cu Toni Iuruc, fostul lider WTA a mai renovat o superbă vilă în cartierul Primăverii și a mai construit o casă pe un teren de 10.000 de metri pătrați pe malul lacului Snagov. Construcția vilelor din București a fost monitorizată îndeaproape de Iuruc, care aproape zilnic mergea pe șantier pentru a sta de vorbă cu arhitecții și muncitorii.

Simona Halep își dorește o familie mare și a anunțat când va avea primul copil cu Toni Iuruc
Pentru Simona Halep a fost un sezon foarte dificil din punct de vedere sportiv. Ea a avut mai multe accidentări grave și a lipsit de la câteva turnee extrem de importante.

Însă, marea realizare a anului pentru Simona Halep a fost cea din plan personal. Simona s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc, iar acum se bucură de clipele fericite din viața privată.

„Acest an nu a început bine, dar s-a încheiat într-un mod pozitiv și sunt încântată pentru ceea ce mă așteaptă.

Îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost alături de mine în aceste momente dificile.

Îi mulțumesc lui Daniel pentru că a fost mereu alături de mine.

Mulțumesc noului meu antrenor, Adrian, pentru că s-a întors și mi-a adus lumina încrederii și un zâmbet pe teren.

Mulțumesc fizioterapeuților mei (kinetic sport medicine) pentru că au avut grijă de mine de fiecare dată.

Mulțumesc familiei mele pentru că mă susține indiferent de situație.

Mulțumesc prietenilor mei foarte apropiați pentru că au fost mereu alături de mine.

Mulțumesc soțului meu pentru că este în viața mea.

2022, abia aștept să te cunosc, dar acum vacanță te rog!!!!”, a scris Halep într-o postare recentă pe Facebook.

Constănțeanca a declarat în repetate rânduri faptul că își dorește o familie mare, dar a spus că va face un copil cu Toni Iuruc abia după ce va mai câștiga un Grand Slam:

„Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. ”, spunea Halep, în urmă cu câteva săptămâni.