Ce cadou scump a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei de Moș Nicolae? Puține femei au soți atât de generoși

Se pare că Adelina Pestrițu a fost cuminte și anul acesta! Vedeta a primit un cadou superb de Moș Nicolae, iar bucuria a împărtășit-p cu fanii săi.

Adelina Pestrițu a avut un an plin, însă marcat de vești mai puțin plăcute. Chiar de la începutul anului, vedeta a anunțat că și-a pierdut pentru totdeauna cea mai bună prietenă, pe cățelușa Nobby.

Și anul trecut, Moș Nicolae a prins-o cu bradul împodobit pe Adelina Pestrițu! Cum era de așteptat, a arătat cadoul primit fanilor ei. A fost vorba de o pereche de adidași de la un brand de lux cunoscut de care este foarte încântată.

Însă anul acesta, se pare că Adelina Pestrițu a fost mult mai cuminte, așa că a primit un cadou pe măsură! Este vorba de o bijuterie extrem de prețioasă.

Ce cadou scump a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei de Moș Nicolae
Adelina Pestrițu a publicat imaginea în care le arată fanilor ce a primit de Moș Nicolae. Este clar că a fost tare cuminte tot anul, dat fiind faptul că a primit un cadou și mai scump de această dată. Mai mult, a venit chiar mai devreme.

Este vorba de un inel cu diamante, primit în dar de la nimeni altul decât soțul ei, Virgil Steblea.

Pe langa comentariile cu felicitari, Adelina Pestritu a avut parte si de comentarii mai acide, dar carora chiar le-a raspuns.

“Sunteți făcute doar sa primiți cadouri da o oala de sarmale nu știți sa faceti oglinda ii toată ziua de voi”, a scris un internaut.
“Daca iti fac niste sarmale, te lasi de gatit pt toata viata! Crede ma😉 Nu vorbi daca nu cunosti omul personal!”, i-a răspuns fără ezitare Adelina Pestrițu.