Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre „copiii contra părinți”:

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă cu aproximativ 15 ani, când emisiunile ei despre educație și familie făceau furori. Aceasta educa copiii și îi ajuta pe părinți să înțeleagă comportamentul adolescenților lor. Ce mai face și cum arată acum.

A trecut mult timp de când specialista și-a mutat activitatea în mediul online și mulți nu au mai văzut-o pe frumoasa SuperNanny.

Chiar dacă nu mai este figură principală pe micile ecrane, meseria sa nu s-a schimbat în prezent, dar și-a lărgit activitatea.

Irina Petrea este în continuare este expert în parenting, psihoterapeut pentru toate vârstele, doctor în științele educației și promotor al unei campanii de conferințe pe teme de parenting, potrivit informațiilor care se găsesc pe paginile sale.

În ciuda faptului că ea nu poate avea copii, ajută oamenii de pretutindeni să-și înțeleagă trăirile, comportamentul și ajută părinții să fie cea mai bună variantă a lor în relația cu cei mici, așa cum făcea și în trecut.

Irina Petrea s-a căsătorit acum, aceasta are în prezent o relație frumoasă cu un bărbat în brațele căruia și-a găsit fericirea și se pare că împacă perfect viața de soție cu cea profesională. Ba mai mult, are grijă de copiii bărbatului ei și ia în calcul posibilitatea adopției, potrivit Viva.

SuperNanny a spus într-un interviu Viva că suferă de infertilitate primară, doar că mult timp nu a știut acest lucru.

“M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat, deocamdată, a declarat Irina Petrea pentru Viva!”

După căsătorie, Irina Petrea și-a schimbat numele, însă nu a renunțat la cel care a făcut-o celebră. Acum, psihoterapeutul este Irina Petrea-Sullivan.

Irina Petrea este moldoveancă, crescută în Piatra Neamț, acolo unde a învățat cei 7 ani de acasă și a pornit încă de tânără pe un drum al educației. Ea continuă să fie sprijin multor oameni și să pună în practică tot ce a învățat în ani de studiu și de muncă.