Apar noi detalii despre despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase. Cine este bărbatul care a fost mărul discordiei

Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a plecat din locuința în care stătea alături de logodnica sa, Irina Tănase. Fostul lider PSD a părăsit-o pe iubita lui și a plecat la Teleorman, unde deține o vilă, după ce a aflat că aceasta a păstrat legătura cu un fost iubit.

Noi detalii despre relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase
Liviu Dragnea a decis să lase în urmă povestea de dragoste pe care o trăia alături de Irina Tănase după ce a aflat că logodnica lui ar mai avea pe cineva. Aceasta a negat vehement zvonurile cu privire la o separare, însă fostul lider PSD nu vrea să se mai întoarcă în căminul conjugal.

Mai exact, Liviu Dragnea s-a retras la Teleorman, unde a petrecut alături de familie ziua de Sfântul Nicolae. Fostul șef PSD și-a dorit să aibă parte de câteva clipe de liniște după ce a aflat că femeia pe care își dorea să o ia de soție ar avea un amant.

Bărbatul implicat în relația dintre cei doi se numește Paul și o cunoaște pe Irina Tănase de peste 10 ani. Aceasta a trăit o poveste de dragoste nu foarte lungă, dar intensă, alături de bărbatul din Galați în trecut. Tatăl său are o puternică firmă de construcții, astfel că nu duce lipsă de bani, potrivit Cancan.

Irina Tănase și Paul nu au putut să stea departe unul de celălalt nici după despărțirea oficială, așa că și-au mai dat întâlniri, din când în când. Bărbatul a avut mai multe relații de-a lungul timpului, iar într-un final s-a căsătorit. Totuși, el nu a uitat de tânăra în vârstă de 29 de ani.

Liviu Dragnea a încheiat relația cu Irina Tănase. Fostul lider PSD a plecat din căminul conjugal
Gălățeanu se bucură de notorietate și bani, dar a fost înzestrat și cu anumite calități fizice. Paul a rămas în mintea Irinei Tănase, așa că aceștia au ținut legătura, însă pe ascuns. Totuși, la un moment dat, relația lor a fost dată în vileag și Liviu Dragnea a aflat ce se întâmpla cu logodnica sa.

Între timp, Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai formează un cuplu, chiar dacă mulți se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului. Tânăra a fost surprinsă în ipostaze indecente, iar dovezile au ajuns la fostul lider PSD, care a decis să pună punct relației, fără a cere vreo explicație.