Imagini de senzație cu Dan Negru și Florin Piersic la piscină, în Dubai

Sunt momente speciale pentru actorul Florin Piersic, în vârstă de 85 de ani. Alături de Dan Negru se află în Dubai, acolo unde prezentatorul TV pregătește surprize alături de numele mare din film pentru sărbători. S-au filmat în piscină și au vorbit cu fanii de pe Facebook.

Chiar în aceste zile Dan Negru alături de Florin Piersic pregătesc surprize uriașe pentru fanii din online și pentru telespectatori cu ocazia sărbătorilor de iarnă, așa cum ne-au obișnuit în fiecare an.

Prezentatorul TV l-a luat pe marele actor alături de el într-o călătorie în Dubai, iar în aceste zile s-au ocupat ca filmările pe care le-au realizat să fie bine puse la punct și gata de difuzare în prag de sărbători.

Fiind într-unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, Florin Piersic și Dan Neagru nu aveaum cum să treacă peste momentele de relaxare și să se bucure de locurile uimitoare pe care frumosul Dubai le oferă tuturor celor care ”îi calcă pragul”.

În urmă cu puțin timp Dan Negru a făcut un live pe Facebook alături de Florin Piersic, actorul de 85 de ani, amândoi aflându-se într-o piscină de lux din faimosul oraș al milionarilor. Actorul a fost foarte încântat să poată vorbi cu fanii de pe rețelele de socializare și a rămas impresionat de evoluția tehnologiei, deoarece a putut fi în direct cu o mulțime de admiratori din întrega lume.

Au pus un pariu, iar Florin Piersic a câștigat
Chiar dacă are 85 de ani, pentru Florin Piersic vârsta e doar un număr, asta deoarece în continuare se consideră tânăr și dornic de viață. Dan Negru publicase recent și o imagine din mare, acolo unde spune că a făcut un pariu cu actorul că-l poate întrece la înot.

Spre surprinderea lui, marea persoanalitate a filmului a reușit să-l întreacă, iar prezentatorul a împărtășit vestea cu fanii.

”Am pierdut 50 dirhami ( vreo 50 de lei). Am pus un pariu cu puștiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Piersic la 85. Am fost pe aproape dar tot m-a luat cu vreo juma de metru…”, scria Dan Negru pe Instagram.