Marius Manole a dat-o de gol pe Lidia Buble: „Mi-a făcut avansuri. Cred că familia o reneagă zilnic”

Pe zi ce trece, se află lucruri nebănuite din lumea monden! De această dată, este vorba de Lidia Buble care și-ar fi dorit o relație cu Marius Manole. O dă de gol chiar actorul, care a povestit ce s-a întâmplat între el și fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Marius Manole a mărturisit că Lidia Buble i-a făcut avansuri. S-a întâmplat chiar în perioada în care se despărțise de Răzvan Simion.

Marius Manole a făcut mărturisiri inedite despre Lidia Buble. Actorul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că artista i-a făcut avansuri imediat după ce a ieșit din relația cu Răzvan Simion, care a durat 5 ani.

Marius Manole, despre avansurile Lidiei Buble: „S-a mers departe tare”
Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Marius Manole a vorbit de avansurile pe care i le-a făcut Lidia Buble.

Actorul a făcut declarațiile inedite după ce a acceptat provocarea de a participa la jocul sosurilor picante. Cum era de așteptat, a fost nevoit să răspundă și unor întrebări destul de incomode.

Marius Manole nu s-a ferit prea tare să facă dezvăluiri ce țin de viața personală. Întrebat de Cătălin Măruță care a fost vedeta din România care i-a făcut avansuri, actorul a răspuns fără ezitare: „Lidia Buble”.

Actorul a vrut să nu lase loc de interpretări și a declarat imediat că, la acel moment, solista era singură, pentru că tocmai se despărțise de Răzvan Simion

„Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…Da, s-a mers departe tare… păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, a povestit Marius Manole într-un mod sarcastic în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Marius Manole, despre Lidia Buble: „Cred că familia o reneagă în fiecare zi”
Mai mult, Marius Manole și-a dat cu părerea referitor și la relația dintre Lidia Buble și familia ei:

„Cătălin Măruță: -Măi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc o mulțime de lucruri, nu venea dintr-o familie de…?