Andreea Mantea e din nou gravidă?! Primele imagini cu burtica

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și respectate prezentatoare de televiziune din România.

Recent, pe pagina sa de Instagram, bruneta a postat o imagine care i-a bucurat pe internauți şi i-a pus pe aceștia pe gânduri: este gravidă pentru a doua oară Andreea Mantea? Vedeta de televiziune poartă o rochie albastră, cu flori roșii, iar zona burticii se vede o umflătură suspectă.

Vara trecută, după ce a publicat câteva poze pe Instagram, Andreea Mantea a fost întrebată de fanii săi dacă este însrăcinată.

„Ești însărcinată?”, ”Se ascunde o burtică de graviduță🙃”, ”Cel mic o să aibă un frățior sau o surioară??😍😍❤️❤️❤️”, ”Urmează să ne anunți ceva?”, ”Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului”, ”Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”.”, au fost mesajele postate de internauți pe Instagram.

Andreea Mantea, mărturisiri despre relația tumultoasă cu Cristi Mitrea
Andreea Mantea a făcut mărturisiri uluitoare despre perioada în care forma un cuplu cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusă, chiar și când era însărcinată.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a spus Andreea Mantea.