Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu simte din nou fiorii iubirii, iar cunoscutul chef și-a asumat în sfârșit relația cu noua sa parteneră, Doina Teodoru. Ce diferență de vârstă e între cei doi și cu se ocupă iubita acestuia.

Soarele a răsărit iar pe strada lui Cătălin Scălătescu, asta deoarece chef-ul iubește din nou și e foarte fericit. Chiar în aceste zile el se bucură de o vacanță frumoasă alături de Doina Teodoru, femeia din viața.

Numele ei nu e deloc necunoscut, căci Doina Teodoru e actriță și a participat și la show-ul iUmor, acolo unde a făcut senzație pe scenă, câștigând și premiul cel mare al competiției de la Antena 1.

Între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru e o diferență de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu e deloc o problemă pentru cei doi, căci dragostea nu are limite, iar vârsta e doar un număr, mai ales când sentimentele de iubire sunt atât de puternice.

Doina Teodoru e originară din Galați și are vârsta de 33 de ani. Ea și-a dorit tot timpul să fie pe scenă și să facă publicul să zâmbească. Aceasta a devenit actriță, iar visul i s-a îndeplinit. Jurații de la iUmor au fost impresionați de numerele sale din competiție, astfel că nu avea cum să nu câștige premiul cel mare.

Familia și prietenii lui Cătălin Scărlătescu i-au spus mereu chef-ului că e timpul să se pună la casa lui, iar chef-ul se pare că a ținut cont de acest lucru. Juratul de la Chefi la cuțite și Doina Teodoru au fost surprinși sărutându-se la un restaurant din Capitală.

Relația lor e una foarte serioasă, iar aceștia au planuri mari de viitor. Sora lui Cătălin Scărlătescu chiar spunea că e sigură că îl va vedea pe fratele ei la altar alături de femeia din viața sa.