Jador a ajuns pe mâinile medicilor. Artistul a luat decizia de a se opera: „Doamne ajută!”

Jador a luat hotărârea de a face o schimbare, așa că a dat fuga la medic. Artistul și-a anunțat fanii că urmează să fie suspus unei intervenții chirurgicale, căci s-a decis să își facă implant de păr.

După ce mai multe vedete au apelat la specialist pentru o intervenție la nivelul podoabei capilare, a venit și rândul lui Jador să-și îndeplinească o dorință mai veche. Solistul s-a filmat la primele ore ale dimineții în cabinetul medicului, unde a mers să își facă implant de păr.

Deși inițial și-a îngrijorat fanii cu imaginile de pe masa de operație, artistul le-a explicat ulterior celor de acasă ce urmează să i se întâmple și chiar a publicat câteva fotografii, pentru a le arăta că totul este în regulă: „Doamne ajută! Ia uite, m-a tuns deja! Și acum am nevoie de o femeie care să aibă grijă de mine. Hai, care se oferă aici să mă îngrijească?”, a fost mesajul transmis de Jador, pe contul lui personal de Instagram.

În urmă cu mai mult timp, Jador a recunoscut în cadrul unui show TV la care a participat că se confruntă cu o afecțiune rar întâlnită, care îi dă bătăi de cap.

Mai exact, cântărețul de manele a povestit la acea vreme că a fost diagnosticat cu discromatie, o deficiență a modului în care sunt percepute culorile: „Sunt discromat. Arată-le, mamă, actele! Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop.

Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți.”, povestea pe atunci Jador, în cadrul emisiunii respective.