Așa mamă, așa fiică! Cum au apărut îmbrăcate Monica Gabor și fiica ei, Irina, la bordul unui avion

Au trecut deja cinci ani de când Irina Columbeanu a părăsit România, lăsându-și tatăl în urmă, pentru a avea o șansă la o educație mai aleasă. Micuța are acum 14 ani și este o domnișoară în toată regula. Cele mai recente fotografii cu ea ne-o arată într-o ipostază nouă: o domnișoară cochetă, privilegiată și răsfățată cât cuprinde.

Irina Columbeanu, viață de prințesă în America
Dacă tatăl stă cu chirie și are conturile goale, nu același lucru se poate spune despre mama sa, celebra Monica Gabor. Aceasta din urmă trăiește într-o vilă somptuoasă din Los Angeles, se învârte în cercuri înalte și are acces la resurse nelimitate. Iar asta se vede și din traiul pe care Irina, fata ei, a ajuns să-l aibă peste hotare. Cele mai recente fotografii ni le arată pe Irina și pe Monica la bordul unui avion privat, semn al avuției și al vieții privilegiate.

Însă, nu doar asta ne-a atras atenția. Ci și stilul vestimentar pe care micuța Irina a ajuns să-l aibă. Adolescenta pare copia fidelă a mamei sale. Îmbrăcată într-o rochie mini, cu ghete scurte, dar și o geacă neagră, de piele, Irina Columbeanu are deja alura unui fotomodel în devenire. „O să fii mereu miracolul care îmi face viața completă”, a scris Monica Gabor în descrierea postării.

Irina Columbeanu scrie o carte
Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit că și fiica sa își dorește să scoată o carte. Aceasta are în plan să lanseze pe piața literară o carte în limba engleză, însă momentan nu știm mai multe detalii despre ea.

Cert e că micuța Irina este foarte ambițioasă și-și dorește să-și bucure părinții cu reușitele ei. Tot Irinel Columbeanu a anunțat că fiica lui vrea să devină avocat. „Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor, nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare. În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau”, a adăugat acesta.