Doliu în lumea muzicii! Anunțul șoc venit în miez de noapte

În ultima vreme am pierdut o mulțime de artiști valoroși, care au lăsat în urma lor o întreagă avere din punct de vedere muzical. Aflăm acum că un alt cântăreț de excepție, un rapper cunoscut, a fost u.cis de o boală extrem de grea la vârsta de doar 55 de ani.

Shaun Shiller Fequiere, cunoscut sub numele Kangol Kid, a m.urit la 55 de ani. Acesta se lupta de ani buni cu c.ancerul de colon, care în ultima perioadă s-a agravat considerabil. Deși mergea mereu la medici și a trecut prin cele mai importante tratamente, organismul lui nu a mai făcut față și a cedat.

Vestea a venit cu un fulger pentru toată lumea, având în vedere că nu au mai apărut vești despre el de ceva timp. Anunțul a fost făcut de reprezentantul său public, pentru Fox News Digital. Acesta a precizat că familia este în stare de șoc, atât cei trei fii ai artistului, precum și fiica sa, care aveau o relație specială cu tatăl lor.

“Kangol a fost unul dintre membrii fondatori ai grupului UTFO, care a devenit popular în anii 80 cu hit-ul ‘Roxanne, Roxanne’. (…) Kangol are trei fii T.Shaun, Andre și Giovanni, dar și o fiică pe nume Amancia,“, se arată în anunțul agentului.

Potrivit The New York Post, Kangol Kid a dus o luptă grea cu can.cerul și a fost implicat chiar și în campanii de conștientizare a acestuia, înainte și după propriul diagnostic. În 2012, a fost omagiat de Societatea Americană a Can.cerului pentru contribuția și eforturile sale și a organizat multe evenimente pe aceeași temă: boala care acum l-a u.cis.

Regretatul rapper s-a născut și a fost crescut în Brooklyn, New York și și-a început cariera alături de partenerul lui de mulți ani, Dr. Ice. Inițial au participat la spectacole în toată lumea ca dansatori pentru un grup rap, respectiv Whodini, după care au început un proiect alături de Rapper și DJ Mix Master Ice și au format grupul UTFO.

Regretatul artist a fost cel care a venit cu noul stil rap numit Z-Rap. Rapperi precum E-40, Snoop Dogg și alții au adoptat stilul mai târziu, dar el a fost fondatorul acestui gen.