Toţi credeau că Andra şi Cătălin Măruţă au relaţia perfectă, dar se pare că s-au înşelat! Măruţă nu a mai răbdat şi a povestit tot: „Mi-e greu”

Cătălin Măruță a vorbit recent despre cel mai mare defect al său. Lucru pe care i-l reproșează și familia sa.

Prezentatorul TV a vorbit, în cadrul unul interviu oferit revistei Viva! despre cel mai mare defect al său, dar și despre ce regrete are, ce îi place cel mai mult să facă și ce îl face fericit.

Cătălin Măruță a mărturisit cel mai mare defect al său este că muncește prea mult. Prezentatorul spune că i-ar plăcea să aibă mai mult timp pe care să îl dedice familiei.

„Mi-e greu să mă opresc din muncă. Asta pentru că îmi și place ce fac”, a spus Cătălin în interviul pentru sursa citată.

Nici Andra nu este mai prejos, pe lângă muzică, aceasta lucrează și ca jurat la Românii au talent și s-a aflat în postura de jurat și la „Vocea României Junior”, în cele două sezoane în care a fost difuzat show-ul de talente dedicat copiilor.

În afară de emisiunea pe care o moderează la Pro TV în fiecare zi, de luni până vineri, Cătălin Măruță are și un podcast pe YouTube, pe care l-a lansat în pandemie. Printre invitații pe care i-a avut în edițiile de până acum se numără Mihai Bendeac, Adrian Mutu, Lora, Oana Zăvoranu, Cătălin Moroșanu, Teo Trandafir și Cătălin Botezatu.

Dincolo de ce face în televiziune și pe YouTube, Măruță a dezvăluit anul acesta că a investit o sumă importantă de bani într-un start-up în care crede foarte mult și căruia îi va crește valoarea pe măsură ce va trece timpul.