Victor Slav, prima reacţie după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun

În urmă cu 7 ani, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat, după un mariaj care a durat doar un an. Cei doi au un copil împreună iar cei doi încearcă să se descurce cât de bine pot în rolul de părinți.

Însă, nu mereu lucrurile sunt calme. Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului său soț, după ce acesta a declarat că speră să găsească o înțelegere pentru a petrece Sărbătorile cu fiica sa, Sofia, că fetița nu va merge la el. Totuși, Blonda i-a transmis prezentatorului TV că e liber să-și vadă fiica dacă dorește și a specificat că acesta o vede rar pe Sofia, în ciuda faptului că locuiește în București.

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Declarația Biancăi vine la câteva zile după ce Victor Slav și-a exprimat dorința de a petrece Crăciunul cu fiica lui.

”De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, spunea Victor Slav.

Recent, Victor Slav a postat pe Instagram un mesaj ce parea avea dublu înțeles: pe de o parte își îndeamnă urmăritorii să facă fapte bune de Crăciun, pe de alta parcă transmite un mesaj subliminal fostei sale soții.

„Craciunul este despre a darui iubire, bucurie, caldura sufleteasca, cu toate ca aceste minunate «daruri» ar putea fi in permanenta, am putea darui zilnic din ele. Sa speram ca macar magia acestei sarbatori, ne va aduce aminte de cei nevoiasi pentru care din pacate Craciunul nu exista. Daruieste Craciun… acolo unde nu exista”, a scris Victor Slav pe Instagram.