Marina Almășan, acuzații grave la adresa Brândușei Simion

Scandal după moa.rtea lui Victor Socaciu. Marina Almășan face acuzații grave la adresa Brândușei Simion, soția lui Victor Socaciu. Vedeta a fost căsătorită 16 ani cu regretatul artist, iar acum îi reproșează multe lucruri femeii pentru care Victor Socaciu a divorțat de ea.

Marina Almășan și Victor Socaciu au format un cuplu vreme de 16 ani, iar în 2012, cei doi au decis să divorțeze după ce prezentatoarea Tv aflase că artistul o înșela cu impresara sa, Brândușa Simion. Ulterior, Victor Socaciu s-a căsătorit cu aceasta, iar acum, după moartea artistului, Marina Almășan face acuzații grave la adresa celei de-a patra soții a regretatului artist.

Prezentatoarea TV susține că cele fiice din căsătoriile anterioare și Victor, băiatul său, nu au fost anunțați că tatăl lor se află în stare gravă la spital. Marina Almășan a declarat că acest lucru a fost ascuns de către Brândușa, iar cei trei copiii ai acestuia nu au apucat să-și ia rămas bun de la el. „Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Marina Almășan îi este alături fiului său, care este devastat de moartea tatălui său. „Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea?Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele.”, a transmis Marina Almășan, pe rețelele de socializare.

Marina Almășan: ”L-am iubit foarte mult”
Deși au divorțat cu mare scandal în urmă cu câțiva ani, Marina Almășan a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Victor Socaciu și că despărțirea lor a afectat-o foarte mult. Femeia a declarat că fostul soț a înșelat-o cu impresara lui, Brândușa Simion, femeia care i-a devenit soție într-un final. Chiar și așa, prezentatoarea tv a declarat că ea a luptat pentru căsnicia ei, încercând să o convingă pe amanta acestuia de atunci, să renunțe la relație. „Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas.