A cheltuit 100.000 de dolari pe operații ca să aibă aceste trăsături. Cum arăta înainte să fie o ”păpușă Barbie de plastic”:

Tara Jayne, o asistentă din Australia, a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru a se transforma într-o ”păpușă Barbie de plastic” și nu vrea să se oprească aici.

Tara Jayne McConachy, din Melbourne, Australia, e o asistentă în vârstă de 31 de ani ce deja a cheltuit peste o sută de mii de dolari pentru a se transforma într-o ”păpusă Barbie de plastic”. Mai mult, femeia nu vrea să se oprească până nu ajunge să aibă corpul ”perfect”, scrie Daily Mail.

Printre numeroasele sale intervenții cosmetice se numără mărirea bustului, implanturi în posterior, rinoplastie și Botox.

”Cel mai recent implant pe care l-am avut e de 1050cc,” a declarat Tara Jayne despre implanturile sale mamare. Cele mai multe implanturi pornesc de la 400cc.

Asistenta în vârstă de 31 de ani se numește ”o păpușă Barbie de ediție limitată, varianta îmbunătățită” pe rețelele de socializare și a mers prin toată lumea pentru a-și forma ”corpul de plastic sexy perfect”.

Ea se afla în Europa pentru o nouă operație estetică atunci când a început pan.demia de CO.VID-19. ”Nu am avut timp să mă recuperez cum trebuie pentru că Australia își încuraja cetățenii să se întoarcă acasă cât mai repede posibil, pentru că se închideau granițele.”

”Slavă Domnului că am avut-o pe mama cu mine, pentru că altfel nu aș fi putut face asta singură,” a continuat femeia.

Tara sustine ca nu se va opri până nu va atinge mărimea pe care o dorește: ”Nu există limită pentru mine când vine vorba de intervențiile estetice. Îți dă dependență și deja vreau bust mai mare.”

”Imediat cum voi putea călători, am de gând să mă duc în afară să-mi vizitez chirurgul și să îmi cresc bustul la 1500cc.”

Tara a recunoscut și că vrea să își schimbe culoarea ochilor: ”Mă interesez să-mi schimb culoarea ochilor, pentru a avea o culoare mai aprinsă de verde, plus modificarea pleoapelor.”

”Dacă tot sunt acolo, s-ar putea să-mi pun implanturi și în obraji, un mini face lift și chiar să-mi scot câteva coaste pentru a avea o talie mai mică. Doar gândul mă entuziasmează.”

Tara a pus deja bazele unei pagini OnlyFans, de pe urma căreia a câștigat deja un venit considerabil. ”Am câștigat 10.000 de dolari în primele trei zile de când mi-am deschis contul. Îmi place să am interacțiuni mai personale cu fanii mei și să le ofer un tur din culisele vieții mele.”

”Nu știu exact cât am cheltuit pe operațiile estetice, dar în jur de o sută de mii de dolari,” a declarat Tara. ”Buzele clar sunt detaliul care mă scoate în evidență. Întotdeauna am grijă să fie frumoase și pline și le injectez periodic.”

”Nu mai știu câte produse am injectat în ele! Dar clar sunt fericită cu modul în care arată, așa că acum e vorba doar de menținerea lor,” a declarat Tara, ce vrea să devină o păpușă Barbie de plastic.