Câți bani a primit Bianca Drăgușanu ca să participe la Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1

Bianca Drăgușanu a fost prezentă la Revelionul de la Antena 1, celebrul spectacol prezentat de Dan Negru.

Potrivit unor surse Cancan, fosta soție a lui Victor Slav ar fi avut cel mai mare onorariu dintre vedetele care au participat la show-ul din noaptea dintre ani.

Șefii trustului nu s-au zgârcit deloc și au băgat mâna adânc în buzunare pentru personajele ”Regelui audiențelor”.

O sursă cancan.ro a dezvăluit că toți invitații la un loc ar fi plătiți cu aproximativ 200.000 de euro. Cea mai bine plătită vedetă dintre toate, însă, ar fi Bianca Drăgușanu. Blondina și-a negociat ”la sân.ge” contractul, iar pentru 16 ore de filmare ar fi cerut un sfert din prețul rochiei pe care a purtat-o în platoul de televiziune.

”Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood. Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei. Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, a mărturisit o sursă din trust pentru Playtech.