Gafa inceputului de an. Ce detaliu a lasat la vedere Loredana Groza

Decolteul impresionant al Loredanei Groza face furori la fiecare apariție. Deși de multe ori prea aspru criticată pentru ținutele ei, Loredana este o femeie asumată din toate punctele de vedere

Ținutele cu decolteu adânc nu lipsesc din garderoba Loredanei Groza, ba mai mult sunt obiectele vestimentare cel mai des întâlnite în garderoba artistei. Pe lângă rochiile scurte și colanții mulați decolteurile adânci pe care diva le expune întregesc de minune outfit-urile cu care își uimește de fiecare dată fanii. Deși obiectele vestimentare ale Loredanei provoacă discuții aprinse mai ales în mediul online, artista pare hotărâtă să nu țină cont decât de propriul instinct și să nu renunțe la ele, cel puțin deocamdată.

Un decolteu pentru fiecare ocazie. Așa s-ar putea rezuma aparițiile Loredanei Groza atât în fața camerelor cât și în mediul online. Artista și-a uimit în repetate rânduri fanii datorită ținutelor extravagante și îndrăznețe cu care a apărut la diverse ocazii.

Ținuta în care frumoasa blondină l-a așteptat pe Moș Crăciun a făcut furori pe internet după ce diva a postat la story și a împărtășit cu fanii momentul împodobirii bradului. Îmbrăcată într-un trening comod, cu o pereche de pantaloni roșii și un maieu alb cu un decolteu amplu, Loredana părea pregătită să împodobească bradul.

Nici Moș Nicolae nu a fost defavorizat anul acesta. Frumoasa Loredana a făcut publică pe Instagram ținuta în care l-a așteptat, spunându-i că cizmulițele sunt pregătite. Diva a purtat un sutien negru și o pereche de ciorapi cu plasă, parțial acoperite de o blană îmbrăcată pe jumătate.

Pe covorul roșu, la filmări sau în emisiunile în care Loredana este invitată îmbrăcămintea vedetei e devenit parte din firescul lucrurilor. O altă ținută cu care diva a uimit a fost cea purtată în seara Boot Camp-ului de la XFactor. O rochie neagră de piele, căzută pe umeri, cu mâneci extrem de lungi în coadă de rândunică și un decolteu pe măsura importanței serii, Loredana și-a ales echipa cu care a ajuns în finala concursului de voce.

Ținutele îndrăznețe cu care vedeta ne-a obișnuit dezvăluie un corp perfect, ce ar putea oricând concura cu alte colege din breaslă mai tinere. La 51 de ani Loredana arată ca la 25, și asta datorită stilului de viață sănătos pe care vedeta îl are. În repetate rânduri aceasta a declarat faptul că face mult sport, mănâncă sănătos și nu face rabat de niciun ritual de îngrijire.

Despre operațiile estetice, vedeta a declarat de mai multe ori faptul că deși nu este împotriva lor nu a apelat la ele, iar felul în care arată se datorează exclusiv îngrijirii pe care aceasta o aplică tenului și corpului său.