Nici o fapta buna nu ramane „nepedepsita”. Ce a patit femeia din Constanta care s-a decis sa ajute o familie nevoiasa:

O femeie din comuna Aliman, judeţul Constanţa, a ajuns să cunoască adevăratul înțeles al vorbei „Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită”. Ea a vrut să ajute o familie nevoiașă, dar s-a ales cu pagube.

Constănțeaca povestește că a vrut să facă un bine familiei, oferindu-le un acoperiş deasupra capului, haine, alimente, dar şi un loc de muncă tatălui, iar, în schimb, s-a ales cu casa vraişte şi plină de mizerie.

„Am avut milă de nişte oameni fără pic de respect. Asta e a treia oară când îi ajutăm. L-am luat la muncă pe respectivul şi, din cauză că părinţii lui îi dăduse afară din casă, ni s-a făcut milă pentru că aveau doi copii şi al treilea pe drum.

Le-am oferit cât de cât strictul necesar, pentru că acolo unde locuiau nu aveau nici apă. Uitaţi ce ne-au făcut. Ne-au lăsat cu datorii pe la magazine, primeau bani şi în câteva zile nu-i mai aveau.

Copiilor le lipseau hainele de care tot eu le făcusem rost, nu mai spun de igienă. I-am avut la mine în grijă. Mereu copiii erau murdari”, a declarat constanțeanca, pentru Replica.

Situația este cunoscută și de primar
Potrivit sursei menționate mai sus, primarul comunei Aliman, George Nicola, s-a arătat deranjat de întrebările adresate, deși știe de situația acestora.

„Eu nu ştiu bârfele, cine cu cine se ceartă. Familia e în vederea asistenţei sociale. Au fost plecaţi din localitate, s-au întors recent. Ştiu despre ce e vorba, noi nu i-am ajutat pentru că au tot fost plecaţi”, a precizat primarul, la insistenţele reporterilor.

Ei bine, nu se ştie cum, după ce a precizat că nu cunoaşte bârfele şi că nu ajutat familia, tot primarul a reuşit să îl pună în legătură telefonică cu reporterii Replica pe capul familiei cu pricina. “Am lucrat la această familie, ştiu despre ce e vorba.

Nu ne-au dat banii şi vor să ne facă rău pentru că am plecat de la ei. Nu ştiu ce sumă ne datorează. Ei ştiu ce calcule şi-au făcut”, susţine capul familiei aflată în dificultate.

Ce a descoperit DGASPC
Ca urmare a apariției acestor informații în spațiul public, DGASPC s-a deplasat în comuna Aliman pentru a verifica dacă cele sesizate se confirmă.

„Urmare a informării legată de situația familiei din comuna Aliman, județul Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a deplasat la fața locului în regim de urgență, împreună cu asistentul social din cadrul Primăriei Aliman, pentru a verifica dacă cele sesizate se confirmă și pentru a dispune măsurile ce se impun având în vedere interesul superior al copiilor”, transmit reprezentanţii DGASPC Constanţa.

Se pare că în prezent familia trăieşte în casa bunicilor, iar copiii sunt îngrijiţi. “Într-adevăr, familia locuieşte în condiţii modeste, dar spusele doamnei nu se confirmă.

Copiii sunt îngrijiţi, familia se gospodăreşte după posibilităţi, cresc animale în curte. În prezent, locuiesc în casa bunicilor”, mai precizează DGASPC.