Vica Blochină are un iubit bogat, care o răsfață tot timpul. Cât a plătit pentru o noapte în Phuket

Vica Blochina a petrecut sărbătorile de iarnă într-un peisaj exotic de poveste. Și nu cu oricine! Fosta prezentatoare TV s-a lăsat răsfățată chiar de Tom Degețel, milionarul grec cu care blondina s-a tot afișat încă din vara trecută.

Vica Blochina s-a bucurat de sărbători alături de cunoscutul milionar grec Tom Degețel, într-o minunată vacanță în Thailanda. Deși nu au spus oficial că sunt un cuplu, cei doi s-au afișat împreună și au părut extrem de fericiți așa.

Și se pare că Tom Degețel i-a gătit curcan Vicăi Blochina. Dar și fosta balerină de la Melody a reușit să-și surprindă partenerul de distacții cu tradiționala palincă, pe care au servit-o în decorul exotic din Thailanda. Milionarul grec pare că nu se uită la bani când vine vorba de bună dispoziție. Tom Degețel ar fi scos din buzunar o avere pentru fiecare zi din vacanța luxoasă.

Vica Blochina, cât costă o zi în vacanța de lux din Thailanda alături de Tom Degețel
Și chiar Vica Blochin a declarat câți bani costă o zi în locația luxoasă în care petrece de sărbători alături de Tom Degețel.

“Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a declarat Vica Blochina, pentru Cancan.
Potrivit aceleiași surse, locul în care Vica Blochina și Tom Degețel petrec de sărbători ar fi vila familie Larpin. Despre Corina Larpin se știe că este o bună prietenă a fostei prezentatoare.

Vica Blochina și Tom Degețel, cuplu din vara lui 2020?
Vica Blochina l-a cucerit pe Tom Degețel l-ar fi cucerit chiar în Grecia. Mai exact, în Mykonos. S-a întâmplat în vara lui 2020, chiar de ziua milionarului grec. Atunci Vica a publicat imagini cu cel care ar fi făcut-o să iubească din nou, așa cum lasă să se înțeleagă.

”Bine ai venit, regina mea!”, este comentariul lăsat de milionarul grec Vicăi Blochina la poza cu el.

Cum era de așteptat, au fost și guri rele care au lăsat comentarii mai puțin plăcute la adresa diferenței fizice dintre cei doi, milionarul grec fiind mult mai mic de înălțime.

”Cine e copilul ăsta? L-ai înfiat?”, a comentat un internaut.

Însă fosta prezentatoare TV nu s-a lăsat afectată de comentariile total răutăcioase și nu a reacționat în vreun fel la acel moment.