Fosta soție a lui Cove declarații neașteptate despre prezentatorul TV

Maria Movileanu, prima soție a lui Cove, a divorțat după ce ani la rând ar fi încasat bătăi de la prezentatorul tv.

Cove, pe numele său real Gabriel Coveșeanu, este unul dintre cel mai îndrăgiți prezentatori. De-a lungul timpului, și-a creat o imagine imaculată, însă, felul în care se comporta în fața camerelor de filmat și acasă era total diferit, susține fosta sa parteneră de viață.

Românii îl știu pe Cove ca fiind tot timpul cel care întreține atmosfera, care are mereu glumele la el, dar se pare că în spatele ușilor închise este exact invers. Prima lui soție, cea care i-a dăruit și un copil, face dezvăluiri șocante.

Prima soție a lui Cove a mărturisit în urmă cu mai bine de un deceniu adevăratul motiv al divorțului.

Prezentatorul TV ar fi fost violent cu ea și i-ar fi aplicat corecții cu p.a.lma și pu.m.nul, chiar și la două luni de la naștere. Aceasta susține că bona fiului lor ar fi asistat la scenele de băt.a.ie.

„Daca la bat.a.ia de acum cateva zile, atunci cand Cove m-a lo.v.it cu pu.m.nul in cap fara sa tina cont ca-l tineam in brate pe Bogdan, baiatul nostru, nu am nici un martor, exista totusi o persoana care a asistat la unul dintre actele lui de v.i.olenta.

Nimeni n-ar crede ca acest barbat isi poate lo.v.i sotia, care-si tinea copilul in brate, la numai doua luni dupa ce a devenit tata. Si nu s-a intamplat doar o data, ci s-a repetat chiar in prezenta unei persoane straine. Cea care a vazut cum ma ba.t.ea Cove este chiar bona copilului”, a declarat prima soție a prezentatorului în urmă cu mai bine de zece ani.

Aceasta recunoaște că amândoi s-au certat, dar nu crede că trebuia să se recurgă și la vi.o.lență.