Andreea Marin s-a logodit în secret cu Adrian Brâncoveanu? Vedeta s-a afișat cu un inel pe deget, în vacanță

Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu ultima fotografie postată. Prezentatoarea TV s-a afișat alături de partenerul ei în vacanță la munte, însă un lucru le-a atras atenția fanilor. Acesta apare pe deget cu un inel. S-a logodit oare vedeta?

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de mai mult timp, însă se pare că de această dată cei doi și-ar fi dus deja relația la alt nivel. În urmă cu puțin timp vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la munte, acolo unde e alături de bărbat.

Ei bine, fanii nu au putut trece cu vedere peste imagine, asta deoarece atenția a fost ”furată” de către inelul pe care prezentatoarea TV îl purta pe deget. Imediat cu toții s-au întrebat dacă nu cumva ar fi vorba chiar despre un inel de logodonă, el fiind purtat pe degetul inelar.

Deși au întrebat-o pe vedetă ce e cu bijuteria, aceasta nu a răspuns momentan întrebării fanilor, astfel că în continuare reprezintă un mister. Să se fi logodit oare Andreea Marin în preajma sărbătorilor de iarnă?

Rămâneți pe Spynews.ro și cu siguranță în cel mai scurt timp o să aflați și ce reprezintă inelul și dacă într-adevăr cei doi au făcut acest pas important.

Ce spune Andreea Marin despre nuntă
Andreea Marin preferă să fie cât se poate de discretă cu viața sa personală, astfel că atunci când e întrebată de povestea de iubire răspunde în puține cuvinte, fără a dat prea multe detalii.

În ceea ce privește o nuntă, Andreea Marin spunea că nu au discutat despre acest lucru și că nu ar avea în plan momentan să facă acest pas. Totuși, cei doi locuiesc deja împreună de ceva vreme, iar Adrian Brâncoveanu are o relație frumoasă de prietenie și cu fiica vedetei, Violeta.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv.