Cum arată mama Nicoletei și a Iulianei Luciu. Cele două seamănă foarte bine cu femeia care le-a crescut:

Pe Nicoleta și Iuliana Luciu le cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu cum arată mama celor două. Iată cât de frumoasă este femeia care le-a crescut pe surorile Luciu.

Nicoleta și Iuliana Luciu se numără printre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Cele două au făcut furori cu aparițiile lor spectaculoase din cadrul serialelor TV în care au obținut un rol important.

Nicoleta Luciu s-a retras de pe micile ecrane ale telespectatorilor de o perioadă lungă de timp, dar nu și sora ei mai mică. Iuliana Luciu și-a continuat cariera în televiziune și apare des în diferite emisiuni.

Cele două surori au fost întotdeauna foarte discrete în ceea ce privește viața personală și familia, iar foarte puțini sunt cei care știu cum arată părinții lor. Pentru că preferă să interacționeze cu prietenii virtuali, Nicoleta Luciu a decis să publice o imagine cu cea mai importantă ființă din viața ei, mama.

Cum arată mama Nicoletei și Iulianei Luciu
Surorile Luciu se mândresc cu o mamă superbă! Cea care a crescut și-a aniversat recent ziua de naștere, iar Nicoleta i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, imaginea cu femeia care le-a dat viața a atras toată atenția internauților. Mama celor două este de o frumusețe răpitoare, iar vedetele au moștenit superbele trăsături de la ea, lucru evident din postare.

„La mulți ani, MAMA! Te iubim! Să ne trăiești!”, a scris Nicoleta Luciu la descrierea imaginii.

Postarea actriței a strâns mai bine de 14 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Deși s-a retras de mult timp din luminile reflectoarelor, Nicoleta Luciu se laudă cu o comunitate impresionantă pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei.

„La mulți ani cu sănătate! Să vă bucurați mulți, mulți ani de prezența duamnei!”, „La mulți ani! Să fie sănătoasă și fericită alături de familia ei frumoasă!”, „La mulți ani, arată super!” sau „La mulți ani, doamnă! Mă gândeam de unde vine frumusețea Nicoletei, dar acum am înțeles.. de la mama!!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită urări și cuvinte frumoase.