Trecătorii au crezut că nu văd bine, când au văzut-o așa, pe o stradă din București. O recunoști?

Theo Rose are mare grijă de silueta ei, iar imaginile pe care CANCAN.RO vi le-a prezentat, o dovedesc cu prisosință. Artista a fost surprinsă fix după ce a terminat ședința de fitness, unde, cu siguranță, s-a „întrebuințat” serios. Are o privire hotărâtă, dar e și haioasă, în același timp. Mușcă dintr-un biscuit, iar ochii îi sunt pe mobil și „driblează” trecătorii.

Theo Rose este, deja, una dintre cele mai cunoscute artiste, dar totul după multă muncă și, oarecum, puțintel noroc. Este îndrăgită de segmentul ei de ascultători și nu numai, așa că are toate motivele să fie împlinită profesional. Silueta, care cu sigurantă are rolul ei în showbiz, este departe de a fi dată uitării. Cu sudoare se întreține, iar Theo Rose știe asta. Și nu se lasă deloc pe tânjală.

Sala este „de aur” pentru ea, nu ratează nici dacă ai picura-o cu ceară! Știe ea ce știe… Zilele trecute, nas în nas cu paparazzii CANCAN.RO a dat simpatica artistă, iar drumul a condus către sala de fitness. Îmbrăcată toată în albastru, Theo Rose a pășit grăbită către locul care, se pare, o face să se simtă foarte bine. A petrecut mai bine de o oră acolo, unde a exersat la maximum, dar rezultatele o fac să fie fericită. Avea să se retragă, după ce și-a încheiat programul.

A ”ciugulit” dintr-un biscuit, dar, în același timp, ochii i s-au fixat pe mobilul pe care l-a ”dirijat” fără cusur. A ”driblat” și trecătorii, fără să ridice privirea din telefon.

Theo Rose, începuturile în showbiz
Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, Theo Rose avea să facă dezvăluiri despre perioada când a început să ”guste” din showbiz. Era o tinerică frumușică și necunoscută. Voia doar să se afirme și avea să reușească.

”A făcut băiatul ăsta de la radio, Andrei Ciobanu, cartea asta «Suge-o, Ramona», după care s-au hotărât să facă un film. De altfel, ați văzut, nu am eu rolul Ramonei, deci nu am luat eu castingul. S-a făcut și în limba engleză, deci mulțumesc lui Dumnezeu că nu l-am luat. Am repetat acasă, era o scenă în care Ramona voia să facă sex cu băiatul, el era foarte rușinos, iar ea își bătea joc de el.

Am zis că eu trebuie să par la cameră focoasă, înfierbântată și ăsta e copilul meu, eu îl învăț acum să facă niște chestii. Ei bine, când a ajuns la fața locului, lucrurile nu mai păreau deloc atât de ușoare”, a povestit Theo Rose.

Dar mărturisirea continuă. ”Ajung acolo și mă aștepta un băiat, băiatul care a și jucat rolul lui Andrei. Și m-am uitat la el, m-am uitat la fosta mea manageră: pe ăsta de ce l-au adus aici? Ajung în sala unde erau camerele și regizoarea. Ne-au zis: bun, dați două ture de scări, sus-jos și veniți aici excitați, uitați canapeaua, vreau să vă aud gâfâind, vreau să facem scena asta ca la carte”, își amintește Theo.

”Primul gând a fost: mamă, plec? Sau s-o fac acum și, indiferent cum iese, măcar să știu că am făcut-o? Am luat-o pe scări și vorbeam de facultate, de altele. Și când am ajuns acolo, jap!, am trântit ușa de perete, ne-am aruncat pe canapeaua aia, am început să ne pupăm, că ne-am pupat pe bune! Și ce crezi: într-un exces de nebunie, mi-am dat și tricoul jos, am rămas într-un body, nu mai știu ce aveam pe mine.

L-am mozolit pe băiatul ăla, l-am făcut terci acolo, nici n-am stat cu fața la cameră, că habar n-aveam că trebuie să stau cu fața la cameră. L-am mozolit pe băiatul ăla acolo, n-a mai știut de capul lui. Când am ieșit, mi-a zis fosta mea manageră: ce i-ai făcut băiatului ăluia, că atunci când a ieșit a zis: să nu-i spuneți, dar până acum a fost cea mai bună. Ăla a fost momentul în care am scăpat de simțul ridicolului. Din momentul ăla n-am mai avut inhibiții la videoclipuri, pe scenă”, a încheiat artista.