Vine barza! Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se pregătesc să devină părinți

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt împreună de 8 ani. Deşi relaţia lor a trecut prin multe momente dificile, cei doi au demonstrat că dragostea poate învinge orice obstacol. În noul an, aceştia au planuri mari, mai ales în ceea ce priveşte familia. Cuplul îşi doreşte un copil, după ce blondina a pierdut în 2019 o sarcină.

Roxana Ionescu este extrem de fericită de când l-a întâlnit pe Tinu Vidaicu. Cei doi au încercat să nu îşi expună prea mult viaţa privată, ci au dorit să îşi trăiască povestea de dragoste în linişte.

Invitaţi recent în emisiunea „Teo Show”, cei doi au vorbit despre așteptările pe care le au de la anul 2022.

„Ne-am pus în plan să avem un an… nu putem să vă spunem, de fapt. Eu nu pot să spun fără să dau din casă. Ne dorim un an bun. Mie îmi place acea dorință să o țin doar pentru mine. Ne dorim cât mai multe de la anul 2022. Fiecare an vine cu ceva nou și o să vedem la finalul anului la ce ne-am referit acum”, a spus Roxana. Tinu Vidaicu nu a fost la fel de secretos și a dat de înțeles despre ce este vorba.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu îşi doresc să devină părinţi
Mai mult, în prezent, aceştia au recunoscut că sunt puțin mai superstițioși în ceea ce priveşte subiectul despre mărirea familiei, având în vedere întâmplarea nefericită pe care au trăit-o.

„Oricum… V-ați prins din context despre ce este vorba. Dat fiind faptul că în istoric s-au întâmplat niște lucruri suntem acum mai superstițioși ca să zic așa, dar… Preferăm să nu discutăm. Să avem familia sănătoasă. Prietenii cât mai fericiți, să avem cât mai mulți prieteni și să ne distrăm cât mai tare. Să ne distrăm cel puțin ca anul trecut”, a spus spus soțul vedetei.

În urmă cu doi ani, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu urmau să devină părinți, însă, din păcate, vedeta a pierdut sarcina. Deși a fost un moment greu pentru ea, Roxana Ionescu și-a găsit puterea să meargă mai departe, iar acum își dorește să rămână din nou însărcinată.

„Uneori trebuie să mai luăm viața și la mișto. Nu trebuie să ne doboare, trebuie să le depășim, să le înțelegem, după să le acceptăm și apoi, cu siguranță, o să avem liniștea și o să ne redobândim fericirea aia. Cam asta este rețeta mea, pe care a adoptat-o și Tinu. Înțelegem ce ni s-a întâmplat, acceptăm ce ni s-a întâmplat și după începem din nou să trăim frumos”, a mărturisit blondina.