Adevarul a iesit la iveala. Unde se indrepta politistul.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, face noi dezvăluiri despre polițistul care a acci.dentat-o mor.tal pe Raisa Nicoleta și susține că agentul nu se afla într-o misiune urgentă. Unde se îndrepta vinovatul, dar și ce verificări trebuia să facă.

Cazul Raisei Nicoleta, fetița uc.isă de polițistul grăbit, a șocat întreaga țară. Lucian Bode a mărturisit că agentul se îndrepta spre domiciliul unor persoane pentru a verifica, la solicitarea structurii de evidență a populației, potrivit Antena 3.

„Poliţistul se afla în exercitarea atribuţiilor de seriviciu, misiuni poliţieneşti. Era la solicitarea structurii de evidenţă a populaţiei, mai exact verifica la domiciliu anumite persoane. Nu executa misiune cu caracter de urgenţă. Legea este foarte clară. Tot ce înseamnă condiţii de tip prioritar are obligaţia cel care conduce o maşina a Poliţiei să circule cu prudenţă şi este scutit doar pe partea contravenţională, nu doar pe partea penală”, a declarat Lucian Bode, potrivit Antena 3.

Lucian Bode a declarat că polițistul se afla într-o misiune de verificare a populației. Cu toate astea, această misiune nu era urgentă. Ministrul de Interne a anunțat că agenții sunt scutiți doar în cazul în care comit o contravenție. Pe de altă parte, acesta a comis o faptă penală.

În cele din urmă, se pare că polițistul grăbit nu se afla într-o misiune urgentă, dar cu toate astea a încălcat legea și a comis o faptă penală. Din păcate, micuța Raisa Nicoleta nu a supraviețuit accide.ntului.