De necrezut! Speak a rupt tacerea despre Adelina Pestritu:

La cativa ani de la despartire, Speak a rupt tacerea despre Adelina Pestritu. Este pentru prima data, cand artistul ii pomeneste numele public. Se pare ca cei doi nu au ramas in relatii bune dupa separare, avand in vedere reactia solistului.

Acum el este logodit cu Ștefania, în timp ce bruneta și-a refăcut viața alături de Virgil, cu care are o fetiță minunată. Odată cu trecerea timpului, Speak a început să dea de înțeles că despărțirea de Adelina nu a fost, de fapt, amiabilă așa cum au lăsat să se înțeleagă la acea vreme, potrivit enews24.ro.

Destul de recent, cântărețul povestise despre coșmarul trăit în casa unei foste iubite, din cauza decorațiunilor bizare pe care le avea în locuință. Cu toate că nu a dat un nume, descrierea interiorului întunecat și preferința Adelinei pentru acest tip de design i-au convins pe fani că ea era cea la care a făcut referire.

“M-am mutat la ea și nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc. Era totul amenajat pe dark. Era închis, mic, n-aveai lumină. Avea foarte multe măști în casă. Eu nu puteam să dorm. La un moment dat, într-o noapte, m-am trezit și am văzut un cap de ceva.

Am chemat un băiat din ăsta cu energii: «Băi, zi-mi dacă e ceva. Vreo entitate, vreo…». A fost ceva îngrozitor. Și mi-a zis: «Da, sunt energii negative aici din cauza măștilor». Măștile alea aveau niște pene, blană. Am fugit și m-am dus acasă la mine. Nu înțeleg… la ea în casă ne certam încontinuu, iar la mine nu”, a povestit Speak în podcastul lui.