Legătura incredibilă între cele două tragedii. Ce au cele două cazuri în comun

Două tragedii de-a dreptul cutremurătoare au zgu.duit România în ultima perioadă. Dis-de-dimineață, Adela Loredana și-a pus capăt zilelor, într-o gară din Strehaia. Săptămâna trecută, Raisa Nicoleta a fost uci.să pe trecerea de pietoni de către Constantin Popescu, un polițist în vârstă de 27 de ani. Iată care este asemănarea dintre cele două cazuri!

Cele două tragedii au cutrem.urat întreaga Românie! Adela Loredana s-a împuș.cat în cap cu ar.ma din dotare, chiar în această dimineață. A ieșit din birou și a mers în baia gării din Strehaia, unde s-a sinuc.is.

Constantin Popescu, agentul care a spulbe.rat-o pe Raisa Nicoleta pe trecerea de pietoni, are voie să conducă în continuare, potrivit ultimelor declarații emise de către oamenii legii. Puțini știu, însă, care este legătura dintre el și polițista care s-a si.nucis astăzi.

Adela Loredana, tânăra în vârstă de 25 de ani care s-a împ.ușcat în cap cu arm.a din dotare, a fost studentă la Facultatea de Litere – Universitatea din Craiova. De asemenea, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne în anul 2017.

Așadar, ambii polițiști au fost angajați fără a avea studii de specialitate, doar pe baza diplomei de Bacalaureat. Adela Loredana și Constantin Popescu au susținut și un test de cunoştinţe privind legislaţia specifică domeniului.

Adela Loredana a fost găsită fără suflare astăzi, în jurul orei 09:40, în baia gării de la Strehaia. Colegii de serviciu au povestit că polițista a părăsit biroul, spunând că merge să vorbească la telefon.

Ulterior, s-au auzit mai multe foc.uri de a.rmă. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața polițistei în vârstă de 25 de ani. Se pare că a decis să se sin.ucidă din cauza problemelor pe care le avea în relație.

Adela Loredana se căsătorise cu partenerul ei de viață, un polițist din cadru IPJ Dolj, anul trecut, în luna septembrie. Au organizat o nuntă de poveste, într-un decor de basm, iar pe rețelele de socializare păreau să fie îndrăgostiți peste măsură unul de celălalt.

Oamenii legii din Mehedinți au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs, de fapt, întreaga tragedie.