Maria și Liviu de la Mireasa s-au despărțit după cinci luni de căsnicie. Care a fost motivul separării:

În luna august își jurau iubire pentru totdeauna, dar astăzi sunt despărțiți. Maria și Liviu de la Mireasa au câștigat marele premiu, dar s-au separat la cinci luni de la nuntă. Tânăra mărturisește că nu s-au mai înțeles deloc.

Show-ul Mireasa le-a adus un câștig de 40.000 de euro, dar și o nuntă frumoasă în marea finală, dar care nu a fost tocmai de durată. Maria și Liviu au decis să renunțe la căsnicie la doar cinci luni după ce au spus ”Da”.

Invitată la Xtra Night Show, Maria a povestit că relația sa cu Liviu nu a mai mers deloc după ce au plecat în vacanță, însă cu toatea astea s-au împăcat ulterior și și-au mai dat o șansă, dar fără succes.

Ea a mărturisit că situația devenise destul de complicată și se ajungea chiar și la jigniri foarte urâte și multe acuzații, motiv pentru care au decis să pună punct. Deși spune că l-a iubit cu adevărat, Maria a declarat că nu crede că cel de lângă ea îi împărtășea același sentiment.

”Am fost în vacanță în august și a început să scârțeie, noi ne certeam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui.

Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok. Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea”, a spus ea la Antena Stars.

Maria spune că Liviu stătea foarte mult pe telefon și nu îi mai acorda deloc atenție. Ea a precizat că orice făcea tot timpul era vinovată și el ar fi încercat să o manipuleze și să o facă mereu să se simtă prost.

Fosta concurentă a precizat la Xtra Night Show că Liviu îi spunea că e urâtă, însă în același timp și că o iubește.

”Ne certeam des, am început să ne jignim reciproc, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc”, a mai spus ea.