Ce a declarat mama baietelului din Dambovita. Cum s-a intamplat tragedia:

Un băiețel de 6 ani a fost u.cis de câinele familiei, un ciobănesc. Acum, mama copilului trăiește un coșmar și se află într-o continuă stare de șoc. Femeia nu își explică ce s-a întâmplat, pentru că îi patrupedul nu a dat dovadă de viole.nță până în prezent, susține ea.

După ce fiul i-a fost u.cis de unul dintre câinii familiei, mama băețelului de 6 ani nu-și revine din șoc. Femeia din Dâmbovița varsă acum lacrimi amare și susține că nu s-ar fi așteptat niciodată la o asemenea tragedie. Îndurerată, a declarat că îl considera blând pe animalul care i-a sfâșiat copilul.

Femeia susține că niciunul dintre cei 17 câini ai familiei, dintre care 4 ciobănești, nu au dat dovadă de agresivitate până la tragicul incident.

„Nu îmi explic de ce Dumnezeu mi-a luat copilaşul. Au venit hoţii peste noi de mai multe ori şi acum câinii au stat în permanenţă deschişi. Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii. Sunt îngrozită de ce s-a întâmplat. Noi iubim animalele. Avem inclusiv în casă. Erau doar mari, dar nu s-a întâmplat până acum niciodată nimic. Copilul în permanenţă a fost supravegheat, însă astăzi pur şi simplu aşa s-a întâmplat.”, a declarat mama băiețelului, Raluca Bâzganu, pentru Observator.

Luni dimineață, copilul de 6 ani a mers în curtea din spatele casei pentru a stinge un bec ce lumina o anexă. Acela era locul în care se aflau și cei 17 câini ai familiei, iar unul dintre ciobănești s-a năpustit asupra băiețelului și l-a mu.șcat de gât.

Tatăl a fost cel care și-a găsit fiul într-o baltă de sân.ge și a chemat ambulanța. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze pe micuț.

„Era în stop cardiorespirator, avea leziuni multiple la nivelul corpului, plăgi profunde la nivelul gâtului. A fost resuscitat, dar, din păcate, fără rezultat.”, a declarat Corina Corneanu, medicul de pe ambulanță.

În urma tragediei, părinții a decis să eutanasieze cei patru câini ciobănești.