Mama Andreei Tonciu îl pune la punct pe CRBL

Andreea Tonciu a avut o ceartă aprinsă cu CRBL în cadrul competiției unde participă, iar vedeta a fost înju.rată și jignită de cântăreț. Cuvinte dure au ajuns și la mama vedetei care a avut și o primă reacție în acest sens. Femeia a crezut că cei doi vor fi prieteni.

Andreea Tonciu a fost jignită și înjurată de CRBL în cadrul competiției în care participă, iar pentru mama vedetei a fost un moment extrem de greu să vadă cum fiica îi e denigrată la televizor de către un bărbat.

Invitată într-o emisiune TV, mama Andreei Tonciu a mărturisit că e foarte supărată și că îi e foarte milă de vedetă și de calvarul prin care ea trece departe de țară, în junglă. Mama Andreei Tonciu spune că CRBL a fost mult prea dur cu ea și că poate nu ar fi trebuit să reacționeze în așa fel.

„Mi-e milă rău de Andreea și de unde a ajuns, în junglă. Din ce văd eu de acasă, mi s-a părut că a fost foarte obiectivă la ceea ce a spus. Ea vorbește numai când vede și când i se pare ceva anormal. S-au încins și mi s-a părut un pic mai dur CRBL, să spunem”, a zis mama ei.

Înainte de a pleca în concurs, Andreea Tonciu chiar i-a spus mamai sale că sigur se va înțelege cu CRBL și că vor fi prieteni, însă lucrurile au stat cu totul diferit din câte se pare, iar aceștia au devenit dușmani și și-au dat replici dure la televizor.

”Deci, ea a plecat cu gândul că vor fi foarte apropiați. A plecat cu <<CRBL e foarte apropiat de mine. Am mai fost cu el în competiții și știu că a fost foarte ok cu mine>>. Ea nu a crezut niciun minut că va fi așa de dur”, a mai povestit mama Andreei Tonciu.