Soțul Adelei acuzat că-și face imagine: „Acum îmi dau seama ce a avut în suflet, de a recurs la un gest uimitor”

Adela Loredana a lăsat în urmă o durere imensă, după ce și-a luat zilele, deși avea toată viața înainte. Polițista de 25 de ani s-a împ.ușcat în cap, în baia gării din Strehaia, acolo unde lucra. Adela și soțul ei, Sorin Cristinel, au avut nunta în luna septembrie a anului trecut, un eveniment de vis.

Cei doi păreau de nedespărțit și se vedea că trăiesc o poveste de iubire minunată. Totuși, ceva n-a fost bine pentru Adela, căci tânăra polițistă și-a luat viața, într-o fracțiune de secundă. Acum, familia, soțul și prietenii o plâng pe frumoasa Adela, care s-ar fi si.nucis din cauza unei depresii.

Cristinel Sorin, soțul Adelei, a fost ceva vreme criticat, în mediul online, până să se afle faptul că polițista ar fi suferit de depresie. Se pare că polițistul nu scapă de criticile oamenilor de pe internet, gurile rele spunând că acesta și-a făcut cont pe TikTok, pentru a profita de imaginea Adelei.

Chiar și așa, nu există dovezi că acest cont aparține soțului său, cel mai probabil fiind vorba de un profil fals, asociat cu numele lui și cu tragedia prin care acesta trece, în scopul de a se viraliza cu ușurință.

Pe de altă parte, există persoane care spun că familia ar fi trebuit să facă ceva pentru Adela, dacă știau că ea suferă de depresie de ceva timp. Într-adevăr, o cunoștință a cuplului a spus faptul că familia și soțul știau despre această problemă și că au făcut tot posibilul să meargă la medic cu polițista, însă aceasta ar fi refuzat de fiecare dată.