Soțul Andreei Tonciu, mesaj acid pentru CRBL. Daniel Niculescu sare în apărarea soției:

Soțul Andreei Tonciu, mesaj acid pentru CRBL. Daniel Niculescu a reacționat după scandalul soției sale cu CRBL, în emisiunea Survivor România 2022. Soțul Andreei Tonciu i-a transmis un mesaj acid celebrului cântăreț.

Soțul Andreei Tonciu, mesaj acid pentru CRBL. Daniel Niculescu sare în apărarea soției: „Arată-ți bărbăția prin altceva”
Andreea Tonciu și CRBL au fost implicați într-un conflict pe insula Dominicană. Cei doi fac parte din echipa Faimoșilor, în emisiunea Survivor România 2022. Bruneta și CRBL și-au aruncat cuvinte dure în cadrul reality show-ului. Artistul a înjurat-o pe Andreea, iar acest lucru l-a deranjat pe Daniel Niculescu, soțul brunetei. Fotbalistul nu s-a mai abținut și a răbufnit pe rețelele de socializare și i-a transmis lui CRBL un mesaj în mediul online. Ulterior, soțul vedetei a șters postarea făcută.

”Nu își e rușine să vorbești numai cu p***a? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL.

De asemenea, fotbalistul i-a spus cântărețului că ar trebui să-și arate bărbația cu el, nu cu Andreea. Mai mult, acesta susține că CRBL ar fi vrut să o lovească pe Andreea Tonciu, dacă nu erau reguli în competiție. Daniel Niculescu i-a transmis lui CRBL că se vor vedea și vor discuta. ”Arată-ți bărbația cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ”bărbații” din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atitudinea acestui ”domn” nea Caisă. Ne vedem curând nea Caisă”.

CRBL și Andreea Tonciu, scandal de proporții la Survivor România 2022
Faptul că Laura Giurcanu și TJ Miles s-au apropiat, a deranjat-o foarte mult pe Andreea care și-a spus părerea despre acest subiect. CRBL a simțit nevoia să intervină pentru a aplana conflictul care a fost la un pas să apară, iar Andreea a ripostat. „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, spune Andreea Tonciu.

Ulterior, CRBL i-a spus Laurei să nu intre în jocul Andreei, moment în care bruneta a răbufnit. „Nu-ți mai face harfele astea cu mine”. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu „bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL cearta cu Andreea Tonciu.

Soția lui Daniel Niculescu are probleme de sănătate și trece prin mai multe momente dificile. Este posibil ca stresul și oboseala, acumulate în cadrul competiției, să-și fi pus amprenta pe capacitățile brunetei. În ediția de duminică, Andreea a leșinat în brațele medicilor, fiind transportată de urgență la spital, unde va fi supravegheată de medici pentru o perioadă.