Loredana Groza criticata de Dana Budeanu: „Ce este în neregulă cu tine?”

Loredana Groza a fost criticată fără milă de Dana Budeanu pentru faptul că își editează pozele sau folosește filtre pentru a arăta perfect, dar și pentru că se pozează în ipostaze indecente.

Dana Budeanu și-a făcut un obicei din a critica vedetele, iar „de gura ei” nu a scăpat nici Loredana Groza. Ea a răbufnit la adresa artistei și a comparat-o chiar cu celebra cântăreașă Adele, care, susține ea, nu a fost văzută niciodată cu părțile intime la vedere, potrivit playtech.ro.

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu b***le. B**ă îndoită, b**i de jos în sus, b**i pe dreapta, b**i modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat b****e. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b****e, ț***le, savarinele, ma.meloanele, care n-au nevoie de filtre de mon.ștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea ei, potrivit playtech.ro.

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți b****e, ț****e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile in.time și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu.

Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț****e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, ar mai fi adăugat aceasta.

Loredana Groza susține că nu are operații estetice
În ultima vreme, Loredana a fost criticată și de fani că „a întinerit”. Aceștia au criticat-o că exagerează cu editarea pozelor, chiar și cu operațiile estetice. Mulți sunt de părere că e deja destul de cunoscută și de talentată pentru a recurge la imagini provo.catoare sau la alte trucuri inedite la care au recurs alte vedete lipsite de talent pentru a atrage atenția.

Cu toate acestea, Loredana susține că este 100% naturală și nu are operații estetice sau silicoane.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus Loredana, sătulă de critici.