Dieta minune a Anamariei Prodan, pe care doar marii sportivi o ţin. A slăbit 12 kilograme rapid

Anamaria Prodan se poate lăuda cu un corp la care multe femei doar visează. Cum a reușit impresara să slăbească 12 kilograme rapid și să aibă un trup de invidiat. Secretul blondinei este o dietă minune pe care doar marii sportivi o țin.

Anamaria Prodan este o femeie frumoasă și foarte atentă la imaginea ei. Impresara a reușit să slăbească 12 kilograme într-un timp scurt și a dezvăluit care este dieta minune pentru un corp de invidiat.

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma se.xy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro

Se.xy impresara a făcut sacrificii pentru a arăta exact cum și-ar dori orice femeie. Anamaria Prodan a reușit să aibă un corp de invidiat datorită ambiției de care dă dovadă. Frumoasa blondină luptă de fiecare dată când vrea ceva cu adevărat, iar rezultatele sunt evidente.

Anamaria Prodan a mărturisit că a reușit să slăbească 12 kilograme pentru că a mers la sală, este foarte atentă la alimentație, dar totodată apelează și la tratamente și proceduri corporale.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a povestit pentru Click.ro.

Se.xy impresara a respectat cu strictețe un stil de viață sănătos, iar acum se bucură de un trup de invidiat. Anamaria Prodan și-a dorit foarte mult să slăbească și a reușit datorită sportului și alimentației.