Ipostaza neobișnuită în care Bianca Drăgușanu și-a filmat fiica. Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe micuță:

Bianca Drăgușanu și-a filmat fiica într-o ipostază neașteptată. Micuța a fost surprinsă în timp ce o ajuta pe mama ei la treburile casnice, motiv pentru care reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Bianca Drăgușanu este o mămică tare mândră. Sofia, fiica vedetei a crescut mult și cucerește inimile internauților cu frumusețea sa deosebită. De asemenea, micuța o ajută pe mama ei și la treburile casnice, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Pentru că diva este activă pe rețelele sociale, fanii au ocazia să o vadă des pe Sofia, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Ipostazele în care se lasă fotografiată surprins de fiecare dată prietenii virtuali, însă recent micuța a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu ambiția și hărnicia sa.

De curând, Bianca Drăgușanu a publicat pe contul oficial de Instagram un videoclip impresionant cu fiica sa. Vedeta încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de Sofia și să o învețe cât mai multe lucruri.

Micuța s-a lăsat filmată de mama ei în timp ce o ajuta la spălatul vaselor. Focoasa blondină a fost extrem de mândră de gestul fetiței sale și nu a ezitat să publice clipul pe rețelele sociale, acolo unde fanii au avut numai reacții pozitive.

„Are mama o fetiță ♥️harnicuță #blessed #binecuvantare #♥️”, a scris Bianca Drăgușanu la descrierea filmulețului, mândră și entuziasmată.

Postarea a impresionat pe toată lumea, motiv pentru care a strâns mai bine de 14 mii de like-uri. De asemenea, prietenii virtuali au spus că micuța seamănă foarte mult cu tatăl ei, dar și cu bunica.

„Doamne, ce draguță este ”, „Doamne, ce drăguță și delicată e! Seamănă cu tatăl ei, sper și la caracter!”, „Doamne, ce drăguță este! ❤️❤️❤️❤️❤️ Să vă bucurați de ea și realizările ei”, „Harnicuță ca bunica” sau „Cât de scumpă și frumoasa e minunea. Intru des să văd dacă ai mai postat ceva cu ea. ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamneilor din mediul online care au transmis complimente și laude.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̃ (@biancadragusanu18)