Motivul pentru care Gina Pistol a fost abandonată de mama ei naturală, la doar 3 zile după ce a născut-o

Gina Pistol se poate considera în prezent o femeie împlinită. Vedeta şi-a format alături de Smiley familia la care a visat mereu şi de care nu a avut parte în copilărie. Din nefericire, blondina a trecut prin multe momente dificile şi dezamăgiri din cauza faptului că a fost abandonată de mama sa.

Gina Pistol şi-a deschis sufletul în faţa fanilor săi şi a povestit în urmă cu ceva timp, faptul că nu a ştiut ce înseamnă dragostea părintească. Cu toate acestea, vedeta a avut parte de iubirea bunicii sale, care a crescut-o cu multă dăruire.

În cadrul unui interviu, bunica vedetei a povestit cum Gina Pistol a fost abandonată la trei zile după ce s-a născut.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani.”, a mărturisit bunica Ginei Pistol, pentru o publicație.

Deşi nu i-a fost deloc uşor în viaţă, Gina Pistol a găsit puterea de a uita şi a-şi ierta părinţii.

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă.”, a adăugat bunica vedetei.

Ce spunea Gina Pistol despre momentul în care părinţii săi au aflat de sarcina ei
Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Gina a vorbit despre sarcină, dar și despre cum părinții ei și ai lui Smiley au aflat că vor deveni bunici din presă.

„Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii. Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri
”, a declarat Gina Pistol în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult, blondina a mărturisit faptul că la un moment dat se temea să nu piardă copilul: „Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina…

Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții. Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem…”, a mai spus Gina.