Boala secretă de care suferă Gabriela Cristea. Ce probleme de sănătate au ajuns acum să o chinuie

Gabriela Cristea a mărturisit ce probleme de sănătate au ajuns acum să o chinuie. Prezentatoarea de la Antena Stars a vorbit pentru prima dată despre această boală secretă.

Gabriela Cristea a mărturisit că se confruntă cu niște dureri mai vechi, care s-au accentuat în ultima vreme. Fără să mai aștepte ca situația să devină și mai dureroasă, a mers de urgență la doctor.

Gabriela Cristea, despre boala secretă care o chinuie: “Par această perfectă”
„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a declarat Gabriela Cristea după ce a ieșit din cabinetul medicului, într-un vlog de pe Youtube.

Cifrele medicale estimează că 40% dintre oameni suferă de sciatică pe parcursul vieții. Cel mai des, problema dureroasă apare cel mai adesea după vârsta de 40 de ani.

Celebra prezentatoare are aceste dureri încă de la începutul relației cu actualul soț, Tavi Clonda, după cum a mărturisit în urmă cu ceva timp.

Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit că durerile au chinuit-o și în timpul unei vacanțe romantice cu partenerul de viață, pe când se aflau în Italia.

În urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea a fost testată pozitiv cu virusul SA.RS-/CoV-2. Chiar dacă a manifestat o formă ușoară a bolii, prezentatoarea TV a avut nevoie de consiliere din partea unui psiholog.

Vedeta a trecut printr-un adevărat calvar. A ajuns să facă atacuri de panică, gândindu-se că soțul și copiii ei ar putea fi în pericol.

“Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ. Am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie. Unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros. M-am trezit într-o noapte în panică. Mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a povestit Gabriela Cristea, la Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.