Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Ce se întâmplă cu cei doi, la trei ani de la despărțire

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în urmă cu aproape trei ani, iar în tot acest timp lucrurile au fost destul de tensionate între ei, dat fiind faptul că nu au reușit încă să divorțeze. Și-au aruncat vorbe grele, însă acum s-au împăcat. Ce spune cântăreața despre relația cu fiul de afacerist.

Chiar dacă și-au aruncat cuvinte grele în tot acest timp, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au lăsat ca lucrurile să se așeze de la sine, iar situația să fie mult mai calmă decât de obicei. În urmă cu trei ani aceștia se separau cu mare scandal, iar războiul a ținut până de curând.

Iată că acum, tot soț și soție, aceștia au reușit să se înțeleagă și să aibă o relație bună pentru copiii lor. Deși nu mai sunt împreună, aceștia au decis să rămână doi oameni responsabili și maturi, căci tot timpul vor fi părinți pentru băieții pe care îi au.

„Suntem în relații ok, încercăm să păstrăm o relație civilizată pentru copii. Suntem în același stadiu, „nedivorțați”. Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii., a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru impact.ro.

Ce își dorește Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu a ajuns la concluzia că lucrurile nu mai trebuie să fie grăbite și trebuie să lase ca totul să vină de la sine fără a se mai pune prea multă presiune. Cântăreața a mărturisit că foarte multe cupluri de la noi sunt despărțire, dar au o relație bună de dragul copiilor, iar ea își dorește același lucru și în ceea ce o privește legătura cu Gabi Bădălău.

”Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți mai spus Claudia Pătrășcanu. (…) Vreau să fim sănătoși eu și copiii, așa îmi doresc. În acest moment vreau sănătate și să îl las pe Dumnezeu să hotărască. Degeaba grăbești lucrurile când nu ține de tine neapărat. Aproape zilnic mă întreabă lumea: „Când?”, a mai spus artista.

Deși e încă în proces de divorț cu Gabi Bădălău, dar se luptă și pentru custodia copiilor, băieții săi locuiesc cu ea la Constanța, acolo unde Claudia Pătrășcanu e stabilită. Aceștia au timp dedicat și să stea alături de tatăl lor, însă în cea mai mare parte locuiesc la malul mării, asta mai ales că acolo și studiază.

Gabi Bădălău declara în trecut că și-ar dori să-i aducă pe cei mici lângă el, deoarece consideră că aceștia ar avea un viitor mult mai bun în Capitală. El i-ar fi propus chiar și Claudiei Pătrășcanu o locuință în București, pentru ca acesta să fie mai aproape de copii, dar vedeta a refuzat ”oferta” primită din partea încă soțului ei.