Culita a fost insurat cu Carmen de la Salciua, dar casnicia lor nu a durat mult. Mama Geta acum a decis sa vorbeasca. Ce spune despre fosta nora:

Mama lui Culiță Sterp, dezamăgită de Carmen de la Sălciua.

Mama Geta a vorbit despre căsnicia fiului său cel mare, cu Carmen de la Sălciua. Culiță Sterp a divorțat în 2019 de celebra actriță. Mama artistului a mărturisit că s-a înțeles foarte bine cu fosta noră.

Mama lui Culiță Sterp, dezamăgită de Carmen de la Sălciua: „Și-a părăsit casa și soțul”

Culiță Sterp a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Cei doi au divorțat în 2019, la scurt timp după ce au făcut nunta. În prezent, artistul formează un cuplu cu Daniela Iliescu, împreună cu care are un băiat, de câteva luni. Mama Geta a vorbit despre căsnicia acestuia cu celebra artistă, mărturisind că a fost dezamăgită de faptul că fosta ei noră a decis să pună punct mariajul atât de repede. Femeia a spus că fosta noră s-a integrat rapid în familie și nu au existat probleme între ea și noră.

„Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul. Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă”, a declarat mama lui Culiță Sterp.

Mama Geta a recunoscut că fiul ei a greșit, dar că fosta noră nu ar fi trebuit să îl părăsească. “Poate că a avut dreptate și Culiță a greșit. Bărbatul e diferit față de noi femeile, așa că poate mai trebuie să-l lași să experimenteze. Nu spun doar eu asta, o spun și cei mai în vârstă ca mine! Nu știu dacă ce se spune e pe placul tuturor, dar eu tot cred că a greșit când a lăsat casa goală și a plecat. Ce fel de iubire a fost între ei, dacă la primul hop a și zburat din cuib?”, a adăugat mama lui Culiţă Sterp.

Ce părere are mama Geta despre actuala lui iubită

Mama lui Culiță Sterp a vorbit și despre actuala iubită a lui Culiță Sterp, Daniela. Aceasta a spus că actuala noră e diferită de Carmen și mult mai rezervată. De asemenea, mama Geta și-ar mai dori încă un nepot de la fiul său și Daniela. „Spre deosebire de Carmen, Daniela e altfel. E mult mai rezervată cu noi, familia. Spune doar ce are de spus, apoi se duce în treburile ei! Când ai un copil, după mine, lucrurile se schimbă. Trebuie să gândești pentru toți, și pentru tine, și pentru bărbat, și pentru micuț. De altfel, m-aș bucura foarte tare dacă cei doi, Culiță și Daniela, ar mai face încă un copil. Noi suntem casă primitoare și familie mare. Așa că e loc și de trei sau patru copii, chiar, cum am și eu!”, a competat “mama Geta”.

Carmen de la Sălciua a dezvăluit că a fost înșelată de cântăreț și că perioada respectivă a fost cea mai grea din viața ei. “Am lăsat foarte multe de la mine și am iertat până la epuizare, pentru că mi-am dorit să-mi păstrez o căsnicie perfectă. Nu eram geloasă degeaba. Nu poți să fii geloasă dacă nu ai motive. Am avut motive. Primea mesaje și s-au întâmplat să fie și infidelități pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec. Probabil cea mai tristă perioadă din viața mea a trecut.”, a spus Carmen, acum ceva vreme.