De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se demacheze în direct: „Niciodată nu le-am avut atât de mici. Eram obișnuită cu crenvurști”

Bianca Dragusanu a luat pe toata lumea prin surprindere in momentul cand a decis sa isi topeasca acidul din buze.

Bianca Dragusanu si-a facut o schimbare spectaculoasa de look la nivelul fetei de care este foarte mandra, insa spune ca nu este per total multumita pentru ca mai are cateceva de retusat mai ales in zona ochilor cand isi va mai pune un fir pentru a avea si mai accentuati „foxy eyes”.

„Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit.

Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică!”

Bursucu i-a propus in direct Bianca Dragusanu sa isi demachieze gura, insa vedeta nu a vrut sa auda de asa ceva deoarece nu se simte pe deplin multumita si nu ar face-o decat pe 100 000 de euro: „”Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari.

Nu mă simt bine cu mine acum, ca să fac asta.”

Bianca Dragusanu mai are de facut si alte interventii la nivelul buzelor

”O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza.

Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, a mai spus Bianca la Teo Show.