Constantin Enceanu, atac la adresa surorii lui Petrică Mâțu Stoian. De ce o acuză artistul pe Maria Tărchilă:

Constantin Enceanu aduce un atac dur la adresa Mariei Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian, pentru că aceasta vrea să moștenească casa din Craiova, unde a locuit regretatul artist în ultima parte a vieții. Interpretul de muzică populară susține că imobilul îi aparține lui Doru Gușman.

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, aduce un atac dur la adresa Mariei Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian, pentru că aceasta vrea să moștenească casa din Craiova, unde a locuit regretatul artist în ultima parte a vieții.

„Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului. Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre”, a mărturisit Constantin Enceanu, pentru playtech.ro

Interpretul de muzică populară susține că locuința pe care sora lui Petrică Mâțu Stoian vrea să o moștenească nu era a artistului, ci Doru Gușman îl invitase acolo, potrivit playtech.ro

„Casa nu e de patrimoniu și nici a lui Petre nu era, cum tot zice Maria. Să fie clar! Casa e a impresarului Doru Gușman, el a cumpărat-o înainte de Revoluție. Doru l-a lăsat pe Petre să locuiască acolo”, a spus interpretul.

De ce o acuză artistul pe Maria Tărchilă
Sora lui Petrică Mâțu Stoian a adus acuzații grave la adresa lui Doru Gușman, dar au decis să facă pace în urmă cu o săptămână, la parastasul de trei luni a regretatului artist.

„Doru i-a oferit două camere și o baie. Iar cum Petrică tot spunea că e casa lui, în interviuri, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu zică lumea că e sărac. Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal”, a adăugat artistul.

Constantin Enceanu susține că sora regretatului artist nu poate lua decât hainele din casa pe care vrea să o moștenească. Chiar dacă a adus diferite acuzații la adresa lui Doru Gușman, Maria Tărchilă nu a mai continuat discuțiile și ales să facă pace.