Andreea Marin, pusă să aleagă între Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu! Răspunsul brutal de sincer dat de Zâna Surprizelor

De-a lungul timpului, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au avut mai multe dispute, iar conflictul dintre cele două a atras de fiecare dată atenția publicului.

De curând, Andreea Marin a fost prezentă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, moment în care au pus în aplicare un joc care i-a oferit posibilitatea Andreei Marin fie să răspundă la o întrebare incomodă, fie să mănânce sos iute pentru a evita răspunsul.

Andreea Marin, răspuns neașteptat la întrebarea lui Măruță
Andreea Marin a acceptat provocarea fără să stea pe gânduri și, spre surprinderea tuturor, „Zâna Surprizelor” a dat curs jocului lui Măruță. Așadar, prezentatorul TV a întrebat-o pe Andreea Marin pe cine ar arunca de pe o barcă, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, în cazul în care ar fi fost obligată să arunce pe cineva în ocean pentru a se salva.

Fără să mai aștepte, Andreea Marin a oferit răspunsul, argumentând, într-un mod elegant, de ce a decis să răspundă în acest fel.

„Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi, ești obligată să arunci un membru al echipajului. Echipajul este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, pe cine alegi să arunci pentru a te salva.”, a spus Cătălin Măruță.

„Tot ce facem aici este o glumă și sper că își dau seama cei de acasă.

Răspunsul meu a fost fără ezitare, Mihaela Rădulescu că știe că înoate.”, a fost răspunsul Andreei Marin.

Andreea Marin și fiica ei au o relație foarte specială
Andreea Marin este o mamă exemplu.

Are o relație foarte apropiată cu fiica ei, Violeta și este foarte mândră de cât de frumos și armonios a crescut micuța. În cadrul unui podcast, Andreea Marin a vorbit despre ceea ce înseamnă legătura pe care o are cu fiica ei.
„Mi-ar plăcea să-i rămână cea mai puternică amintire a copilăriei, peste ani, cu mine. Nu știu dacă pot alege una, dar sper să-i rămână iubirea mea, cu tot ce înseamnă, este o iubire infinită pentru Violeta. Aș face orice pentru ea! Dacă aș fi pusă în situația de a renunța la viață ca ei să-i fie bine, aș face-o cu bucurie! ”, a mărturisit Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar.