Imaginea cu Loredana Groza și Adrian Minune care a stârnit un val de reacții, pe internet

Internetul pare să fi luat foc după ce Loredana Groza și Adrian Minune s-au fotografiat într-o ipostază controversată, iar imaginea a apărut pe rețelele de socializare. După cum bine se știe, artista are darul de a face astfel de surprize pe care le împărtășește mai apoi cu prietenii virtuali. Evident, reacțiile nu au întârziat să apară, cei mai mulți fani comentând pe seama diferenței de înălțime dintre cei doi.

Loredana Groza și-a surprins fanii cu o nouă fotografie postată pe rețelele de socializare. De această dată, îndrăgita artistă s-a fotografiat alături de manelistul Adrian Minune, iar rețelele de socializare parcă au luat foc. După cum se știe, anul trecut, în primăvară, Loredana Groza și-a surprins publicul după colaborarea cu mai multe nume grele din lumea muzicii de petrecere și a manelelor. Foarte multă lume nu a văzut cu ochi buni această colaborare, iar acum diva a recidivat, fie și numai la nivel de imagine.

Loredana Groza și Adrian Minune, imagine controversată
În cea mai recentă fotografie publicată de celebra divă pe canbalul de socializare, Adrian Minune o atinge senzual pe pe Loredana Groza. Manelistul o ține pe blondină de picior, iar Loredana a adoptat o poziție foarte sexy. În respectiva fotografie, cântăreața a purtat o rochie neagră din paiete cu decolteu, dresuri din plasă și o pereche de pantofi stiletto negri din lac.

Nici bine nu a fost postată imaginea, că internauții au sărit imediat cu diverse comentarii și atacuri la adresa celor doi cântăreți. Printre cei care au reacționat la poza incendiară în care Adrian Minune o cuprinde pe Loredana chiar de coapsă, a fost și Codin Maticiuc.

„Vezi? D’aia nu pot eu să fac poză cu tine! Să nu mai insiști, te rog”, a scris Codin Maticiuc, în spirit de glumă, la poza Loredanei de pe Instagram.

„Ai piciorul cât Minunea 😂”, „Se putea și piciorul pe umăr Lore, dar bine și așa 😉”, „S-au unit legendele 🔥”, „Să-i dai ț**ă să mai crească 👏😂😍🔥”, „Cine a zis ca bărbații nu pot fi mai scunzi? 😅 Ajung cu fața unde trebuie 😅😅🤩”, au fost doar câteva dintre comentariile făcute de internauți.

Loredana Groza a recreat scena din „Basic Instinct”
În urmă cu două seri, cântăreața a cinat într-un restaurant luxos din Abu Dhabi și le-a arătat internauților toate bunătățile de pe masă. Mai mult, Loredana a postat pe InstaStories un videoclip în care imită scena din filmul Basic Instinct, cu Sharon Stone. Este vorba despre momentul în care actrița bondă își încrucișează picioarele, lăsând la vedere faptul că nu purta lenjerie intimă.

La fel ca celebra actriță de la Hollywood, Loredana a purtat o rochie albă, cu o crăpătură îndrăzneață. Ea nu s-a sfiit să apară din nou într-o ipostază incendiară și să își desfacă picioarele. Spre deosebire de Sharon Stone, artista noastră purta lenjerie. Toată lumea a văzut și culoarea articolului, care era albă, la fel ca rochia.

„Basic Instinct în versiunea mea”, a scris Lori pe Instagram, la videoclipul atașat. În altă ordine de idei, poza cu Loredana Groza și Adrian Minune va mai crea un pic de vâlvă, până la următoarea nebunie a artistei…