Reghecampf vrea să se întoarcă la Anamaria Prodan! Singurul lucru care împiedică marea împăcare

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorţ, dar lucrurile ar fi putut să se schimbe radical! Sexy-impresara a dezvăluit că soţul ei a aflat detalii din trecutul Cornei Caciuc prea târziu pentru a renunţa la relaţie!

Reghecampf vrea să se întoarcă la Anamaria Prodan! Sexy-impresara nu ratează nici un moment să-i atace pe antrenor şi pe amanta acestuia, dar situaţia putea fi cu totul alta!

Anamaria Prodan a dat noi detalii despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Sexy-impresara a dezvăluit că antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova nu a știut nimic despre trecutul amantei sale, iar când a aflat totul era prea târziu, aceasta fiind deja însărcinată!

„Iartă-mă, ești… Ție ți se pare normal ca mama copilului tău să arate în halul ăsta?. Să fie luată din bar de striptease? Ție ți se pare normal copilul tău să vadă așa ceva? Eu în Playboy am pozat asumat, artistic. Nu stau în fundul gol în bar de striptease. Mi-au zis mie toți băieții din oraș: „Vezi că a aflat tot (n.r. – Reghcampf despre trecutul Corinei Caciuc), dar a aflat prea târziu, când era deja gravidă și nu mai are ce să facă!”. Eu cred că el a fost păcălit. Așa vreau să cred!”, a declarat Anamaria Prodan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să înceapă pe 7 februarie 2022. Nici unul dintre cei doi nu s-a prezentat însă la Tribunalul Buftea, astfel că termenul a fost amânat!