Dieta minune cu care a slabit Monica Anghel

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de fani, care o plac pentru talentul ei aparte. Dintotdeauna, însă, a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, pe care acum a câștigat-o.

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a reușit să slăbească 30 de kilograme într-un an și trei luni și acum este de nerecunoscut. Arată foarte bine și a ajuns să poarte chiar mărimea S la haine, motiv pentru care fanii sunt foarte curioși cum a reușit să ajungă la o asemenea performanță.

Monica Anghel susține că a renunțat la toate alimentele care îi făceau rău și a urmat cu atenție sfaturile medicului nutriționist. A adoptat un stil de viață sănătos și a început să fie foarte activă, lucru ce a ajutat-o să scape de 30 de kilograme. Ideea ei a fost să se simtă bine în pielea ei, să fie sănătoasă, nu neapărat să arate bine.

,,Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat acest an, eu mi-am continuat acest stil de viață.„, a spus Monica Anghel.

Monica Anghel mănâncă cu grijă, consumând multe legume. Vedeta merge și la sală și ridică greutăți, dar nu are voie mai mult de 20 de kilograme, pentru că a suferit o operație pe coloană.

Monica Anghel se menține în formă și acum și a renunțat la toate obiceiurile vechi. Nu mai consumă mâncare nesănătoasă și este foarte atentă la tot ce face. De ceva timp a renunțat și la ieșirile în oraș, obicei de care a scăpat cu greu.

Prietenii deja au început să se supere pe ea că nu îi onorează cu prezența, dar ea evită să meargă în locuri cu mâncare, băuturi. Preferă o plimbare în parc, în pădure, să petreacă timp în aer liber și să se relaxeze. Artista a precizat că în viața ei s-au schimbat multe lucruri de când a slăbit 30 de kilograme. Are alte priorități și se simte mult mai bine.