Alexandru Rafila, vestea așteptată de toată lumea! Ce se va întâmpla de Paște

Ministrul Sănătății a dat vestea mult așteptată de toată lumea privind sfârșitul pan.demiei. Alexandru Rafila a precizat că, până de Paște, ar putea să fie ridicate toate restricțiile impuse de autorități în timpul pan.demiei de coro.navirus.

„Nu-mi place să fac astfel de predicții, dar cred că până la sărbătorile de Paște vom avea o viață aproximativ normală, ca să spun aşa, poate cu anumite recomandări legate de utilizarea măștii în interior, în spaţiile aglomerate mai ales”, a declarat Alexandru Rafila, la Antena 3.

Mai mult decât atât, Ministrul Sănătăţii a mai declarat că nu există momentan motiv pentru a se renunţa la izolarea persoanelor care sunt infectate cu noul corona.virus şi au simptome.

„Trebuie să stea în izolare. Şi dacă este bolnav de gripă, este bine să stea în izolare. (…) Discutăm de două lucruri diferite: una este gravitatea bolii, gravitatea evoluţiei şi altceva este izolare.La orice fel de viroză, este bine să stai câteva zile în izolare, încât să nu îţi îmbolnăveşti colegii, familia şi aşa mai departe. Nu avem de ce să renunţăm la izolarea persoanelor care sunt infectate şi au simptome”, a mai explicat ministrul Sănătăţii.