Andreea Bălan își mai dorește un copil. Cântăreața vrea să apeleze la o mamă surogat: ”Eu nu mai pot să-l fac”

Andreea Bălan a devenit mama a doua fetițe, însă vedeta are o mare dorință, aceea de a avea și un băiat. În cadrul unui podcast de pe YouTube, cântăreața a mărturisit că vrea să apeleze la o mamă surogat în viitor.

În urmă cu șase ani, respectiv trei ani, Andreea Bălan a devenit mama a doua fetițe. Cântăreața și-a dorit foarte mult să îmbrățișeze și acest rol, iar alături de fostul ei soț au reușit să devină părinți.

Din păcate, atunci când a născut cel de-al doilea copil, vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar timp de câteva secunde inima a încetat să-i mai bată. Vedeta a avut o embolie amiotică, iar viața i-a fost pusă în pericol.

După ce medicii au reușit să o salveze, artista a mai suferit alte două operații grele din cauza unor complicații, iar în urma intervențiilor vedeta a primit un verdict greu de acceptat, acela că nu va mai putea niciodată să facă copii.

Cântăreața a mărturisit în podcastului lui Damian Drăghici că marea ei dorință e să mai aibă un băiat și își dorește foarte mult să devină mamă din nou. Cum nu mai poate să dea ea naștere unui copil, artista a precizat că vrea să apeleze la o mamă surogat.

”În meditațiile mele și pe lista mea eu îmi doresc un copil, un băiat, dar nu mai pot eu să-l fac, probabil cu mamă surogat, dar mi-aș dori”, a spus cântăreața în podcastului lui Damian Drăghici.

În ianuarie 2020, înainte de izbucnirea pandemiei în România, viața Andreei Bălan s-a schimbat din nou, căci atunci ea și fostul ei soț, actorul George Burcea, au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Cântăreața și partenerul ei și-au spus adio, a urmat o perioadă grea pentru vedetă în care a trebuit să accepte că a devenit o mamă singură, însă a avut tot timpul sprjinul mamei sale care s-a mutat cu ea la București.

Artista a reușit să treacă peste separare, iar acum e foarte fericită alături de micuțele ei. Vedeta călătorește peste tot în lume, vizitează locuri fascinante alături de fetiță și bunica lor și se bucură de fiecare clipă petrecută cu persoanele dragi.