El e bărbatul care locuiește cu patru păpuși. De ce preferă compania ”femeilor” din plastic în locul celor reale:

Jay Hefner, care se intitulează ”regele păpușilor” a devenit cunoscut după ce a început să posteze pe Youtube videoclipuri cu cele patru însoțitoare ale sale: păpușile de plastic care l-au făcut să uite de femeile reale.

Deși acum are patru, Jay susține că vrea o colecție de 20 de păpuși, deoarece își dorește să aibă mai mult de o parteneră și să evite relațiile complicate cu oamenii.

Jay, care și-a schimbat legal numele de familie în Hefner pentru a-l ajuta să-și trăiască visul, deține în prezent 4 păpuși sexuale pe care le-a achiziționat în Ajunul Crăciunului 2020.

De atunci, el a început să-și documenteze „relațiile” cu prietenele sale pe canalul lui de Youtube, intitulat „Jay Doll King Hefner”. Acolo poate fi văzut scotând păpușile în public, pe care le descrie ca fiind însoțitorii săi.

Jay, care a refuzat să-și spună vârsta reală, a declarat pentru Daily Star că preferă păpușile în detrimentul oamenilor, deoarece poate avea relații multiple cu ele și evită complicațiile provocate de… femei.

De ce preferă păpușile în locul femeilor reale
„Am doar 4, dar vreau cel puțin 20! Vreau o mulțime de tipuri diferite de fete pentru că toate reprezintă o persoană diferită în mintea mea. În plus, vreau să strâng fete din toate tipurile de medii și etnii!