Luminița Anghel a dat jos 35 de kilograme într-un mod spectaculos. Cum a reușit:

Luminița Anghel a dus o luptă cu kilogramele în plus și a învins scăpând de un număr considerabil de kilograme care o împiedicau să se simtă bine în pielea ei. Acum, artista este într-o formă de zile mari, are un alt stil de viață și reușește să se mențină exact cum și-a dorit.

Cum a slăbit Luminița Anghel 35 de kilograme
Artista s-a îngrășat 35 de kilograme în timpul sarcinii, iar slăbitul a fost un proces lung și destul de anevoios. Ajunsese să cântărească 93 de kilograme și a făcut tot posibilul să revină la forma în care se simțea bine și care o mulțumea.

Vedeta a mărturisit că nu a urmat o dietă anume, însă mănâncă foarte puțin, nu bea alcool, nici sucuri acidulate, iar seara după ora 18.00 nu mai consumă absolut nimic.

„Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu, într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. (…) Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consum”, spunea Luminița Anghel în urmă cu câțiva ani ani, în emisiunea “Agenția VIP”.

Îndrăgita artistă a mărturisit că în familia ei toată lumea are probleme cu greutatea și că de-a lungul timpului a renunțat la multe plăceri culinare pentru a-și menține greutatea. Recent, într-un interviu la Vorbește lumea, Luminița Anghel a declarat că rezultatele adevărate în cazul ei au venit odată cu sportul. Nu trece nicio zi fără mers alert sau alergat 10 km. Face parte dintre gașcă de fete împreună cu care iese la activitate fizică.

Artista a exemplificat meniul pentru o zi, începând cu micul dejun pe care îl ia în intervalul orar 07.00-08.00.

„Micul dejun îl mănânc la 7:00 – 8:00. Micul dejun însemnând o omletă, ou ochi, sendvișuri cu pâine prăjită, de obicei integrală, sau rondele de orez. La prânz mănânc paste, friptură. Nu mănânc niciodată după ora 17:00. Dacă nu am apucat să mănânc, nu mănânc”, a spus Luminița Anghel la Vorbește lumea.

Artista a mai spus că nemâncatul seara a funcționat întotdeauna în cazul ei, dar că și moderația din timpul zilei este foarte importantă. Ea s-a obișnuit cu acest stil de viață care o face să se simtă foarte bine.